Hoe te branden naar een DVD MTS"MTS" staat voor MPEG overdracht Stream en is een soort high-definition digitale video formaat. De bestanden met de extensie MTS werd ontwikkeld in een joint venture door zowel Panasonic en Sony voor gebruik in HD camcorders. Hoewel de MTS-bestanden vereisen een specifieke MediaPlayer of de software voor het bewerken het bestand te openen, kunnen ze naar een DVD met de native Windows brandersoftware in slechts een paar stappen worden gebrand.

Instructies

1

Plaats een lege DVD in het diskettestation van de computer. Wachten op de "Automatisch afspelen" venster wilt weergeven en selecteer de optie "Burn files to data disk" te openen van het dialoogvenster "Een schijf branden".

2

Typ een naam voor de DVD in het tekstvak en klik op de knop "Toon opmaak opties". Klik op de "Mastered" optie en klik op "Next." De aandrijving zal opmaken van de DVD en open een lege schijf map die als een staging-ruimte voor het brandproces fungeert.

3

Open de map die in het bezit van het MTS-bestand. Klik op het bestand en sleep deze naar de lege schijf map.

4

Klik op de knop 'Branden op schijf' om te beginnen de MTS-bestand te kopiƫren naar de DVD. Het branden kan enige tijd duren afhankelijk van de grootte van de MTS en de snelheid van uw brander. Het station zal eject naar de schijf zodra het brandproces voltooid is.