Hoe te bouwen van iPad Apps als een Non-Programmer

Als u wilt bouwen uw eerste iPad app maar hebben geen ervaring in object-gebaseerde software programmering, is een Web app een geweldige manier om te beginnen. In de kern is een Web app gewoon een webpage die specifiek voor een iPad is geformatteerd. Gebruikers kunnen het opslaan van uw Web app aan hun huisscherm met eigen pictogram, net als een app die is gedownload van de Apple App Store.

Instructies

Aan de slag

1

Teken een ontwerp voor uw app met behulp van een potlood en papier. Beslissen wat de app moeten kunnen doen. Prioriteit gegeven aan wat het moet doen ten opzichte van wat je zou willen doen.

2

Uzelf vertrouwd met Hypertext Markup Language, Extensible HTML, Cascading Style Sheets en JavaScript te gebruiken. Er zijn veel goede boeken verkrijgbaar in boekhandels en uw plaatselijke bibliotheek. Er zijn ook tutorials en voorbeelden van code online beschikbaar, evenals Web ontwikkeling forums waar mensen kan u helpen uw Web app doen wat u nodig hebt om te doen maken.

3

Registreren voor de gratis Apple Safari ontwikkelaar programma op developer.apple.com. Dit geeft u toegang tot Apple Developer Library, met inbegrip van tutorials en voorbeeldcode speciaal voor iPads.

4

Vergelijk wat u nodig hebt en wat je wilt de Web-app te doen met de mogelijkheden van de verschillende soorten Web-code beschikbaar.

Bouwen en testen van een Web App

5

Besluiten op een programma te gebruiken voor het ontwikkelen van uw web die app. programma's zoals Adobe Dreamweaver of InDesign CS5 kunnen gemakkelijker als u ervaring met hen hebt. U kunt ook het bouwen van het Web app van kras met behulp van een eenvoudige teksteditor zoals Notepad.

6

Download en installeer de Safari webbrowser van apple.com/safari. Dit is de webbrowser gebruikt door de iPad. U kunt uw Web app wijzigen en testen het rechtstreeks vanaf uw computer.

7

Klik op het Safari-menu "File", selecteer "Voorkeuren" en klik op de knop "Geavanceerd". Klik op de "Toon ontwikkelen in menubalk" optie.

8

Selecteer de "Develop"-menu in Safari, "User Agent", "Andere" en plak de volgende code "Mozilla/5.0 (iPad; U; CPU OS 3_2 zoals Mac OS X; nl-ons) AppleWebKit/531.21.10 (KHTML, zoals Gecko) Version/4.0.4 Mobile/7B334b Safari/531.21.10 "de browser die door een iPad gebruikt na te bootsen.

9

Gebruikt de vaste positionering in de CSS-code van het Web app om dat Safari op uw computer niet verstoort de pagina terwijl u bouwen en testen van de app.

10

Gebruik een constante viewport breedte meta-tag in de header van de webpagina, zoals "< metanaam ="viewport"content =" breedte = device-width "/ >" om ervoor te zorgen dat de pagina gedraagt zich als een paginagrote app op de iPad.

11

De aanraking-gebeurtenissen gebruiken in de Web-app, zoals "touchstart," "touchmove", "touchend," en "touchcancel", eerder dan het gebruiken van muisgebeurtenissen.

12

De "< textarea >" tag gebruiken om aan te duiden van gebieden waar de kijker tekst kan invoeren. Deze code zal lanceren het iPad-toetsenbord. De iPad ondersteunt geen "contenteditable" commando's in een webpagina of een Web app.

13

Het Web app te uploaden naar een webserver. Voor de meeste doeleinden is het best om uw eigen domein URL, gehost op een webserver te gebruiken.

14

Een pictogram dat kan worden gebruikt op de iPad wanneer gebruikers selecteren om op te slaan uw app aan hun huisscherm toevoegen. U kunt dit doen door een 114 door 114 pixel PNG-bestand te maken en het uploaden van het aan uw Web app omslag. Voeg een link in de header van het Web app in het formaat "< link rel ="ipad-icon"href="./ipad-icon.png "/ >" zodat de iPad het pictogram vinden kunt wanneer gebruikers opslaan uw Web app op het beginscherm.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet vertrouwd bent met termen als meta-tags, touch events en muisgebeurtenissen, don't worry. U zult spoedig begrijpen hen terwijl je de basistalen Web studeert.