Hoe te bouwen van een lijst met opsommingstekens in Apple Keynote ' 09Hoe te bouwen van een lijst met opsommingstekens in Apple Keynote ' 09. Een van de sleutels tot een boeiende presentatie is opvallende graphics en effecten. Apple's Keynote heeft beide ingebouwde en klaar om te gaan om u een professionele pakkende diavoorstelling te helpen. Hier is hoe te het opbouwen van een lijst met opsommingstekens in een van uw dia's.

Instructies

1

Open een nieuwe presentatie van de Keynote ' 09 op uw computer door te klikken op het Keynote-symbool in het Dock of de map toepassingen.

2

Selecteer het thema dat u wilt gebruiken voor uw presentatie. Voor dit voorbeeld zullen we het thema "Stock boek" gebruiken.

3

Klik op de "New" knop boven aan een nieuwe dia maken.

4

Onder de "Meesters" optie in het bovenste menu van de Keynote-venster, selecteer "Titel & Bullets" de indeling van de dia te wijzigen.

5

De titel vervangen door uw eigen tekst door te dubbelklikken op de tekst 'Dubbelklik om te bewerken. Laten we gebruik maken van de titel "Must-Have keukengerei" voor deze presentatie.

6

Dubbelklik op de ene en alleen item in de lijst onder de titel en typ een lijst van keukengerei, raken de "Return"-toets na ieder. Voor deze lijst zullen we gebruik maken van Chef's Knife, spatel, garde, Apple Corer, aardappel Peeler.

7

Klik op het pictogram "Inspecteur" in het hoofdmenu om het Inspector-venster te openen. Dit is waar alle van de opties voor tekstopmaak, actions, effecten en overgangen zijn ingesteld.

8

Open de "bouwen inspecteur" door te klikken op het pictogram "Infovenster ' animatie '", derde van links. Lijkt op een gekantelde doos met beweging lijnen komen uit het recht van het.

9

Klik op de knop 'Animatie In' in het infovenster ' animatie '-venster.

10

Selecteer uw favoriete effect uit de "Effecten" drop-down menu. We gebruiken "Drop" voor dit voorbeeld.

11

Selecteer de manier waarop u de lijst te bouwen--allemaal tegelijk of kogel door kogel--uit de "Levering" drop-down menu. Hier zullen we Selecteer "Door Bullet."

12

Opgeven hoe lang een duur die u wilt instellen tussen elk item daalt door vergroten of verkleinen van de tijd in het veld "Duur".

13

Een voorbeeld van uw dia's en de effecten die u hebt toegevoegd door te klikken op de "play" knop aan de bovenkant van het venster van de Keynote.