Hoe te blokkeren van Zwinky

Als u de Zwinky Internet-gemeenschap vindt als een afleiding aan u of de andere mensen die gebruik maken van uw computer, hebt u de mogelijkheid te blokkeren zodat de site niet langer in een browservenster wordt geladen. Naast de afleiding, overwegen bewaken tegen Zwinky bent u bang voor kinderen komen in contact met gevaarlijke leden, of als je bang dat iemand een kwaadaardig virus via deze site kan installeren. Begrijpen hoe te gebruiken van de computer Kladblok codetoepassing editor voor het bewerken van het hosts-bestand die u toelaat om het uitschakelen van de Zwinky.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop op het bureaublad van de computer en selecteer de "Run"-optie in de lijst die verschijnt. Deze actie brengt een tweespraak venster.

2

Typ "Kladblok c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts" en klik op de knop "OK" om een Kladblok-venster.

3

Plaats de cursor aan het einde van de laatste regel en druk op de "Enter"-toets op uw toetsenbord om naar de volgende regel te gaan.

4

Voer "127.0.0.1 zwinky.com" opgeven van de computer browsers moeten niet laden de Zwinky site.

5

Klik op de optie "Opslaan" onder het menu "Bestand" wil blokkeren Zwinky. Herstart uw computer om de nieuwe instelling wordt toegepast.