Hoe te blokkeren van vrienden op Facebook zonder ze te verwijderen

Met de toenemende hoeveelheid enorme multi-spelerspelen op Facebook waarvoor u nieuwe Facebook vrienden aan de vooruitgang en de toevoeging van mensen toevoegen aan je lijst met vrienden die je misschien niet per se weten dat goed, je kan af en toe wenst te blokkeren bepaalde vrienden uit volledige toegang aan uw muur. Facebook kunt u beperken wat je ziet van deze vrienden en wat deze vrienden van je zonder de noodzaak om "un-friend" hen zien.

Instructies

Wat anderen zien

1

Open je Facebook profielpagina en klik op het tabblad 'Account' in de rechter bovenhoek.

2

Klik op de link "Privacyinstellingen" uit het drop-down menu.

3

Klik op de link 'Instellingen aanpassen' op de linker onderkant van het frame "Delen op Facebook". Dit zal een pagina met drie secties; "Dingen die ik deel," "Things anderen delen" en "Contact informatie".

4

Klik op het tabblad aan de rechterkant van de "berichten van mij" categorie in de sectie 'Dingen ik deel'. Klik op "aanpassen" in het drop-down menu. Dit zal omhoog een venster van de aangepaste privacy brengen.

5

Klik op de tekstbar onder de "Verberg dit uit" sectie van de aangepaste privacy-venster en voer de naam van de vrienden die u verbergen wilt uit het lezen van uw berichten. Klik op "opslaan instelling" wanneer u klaar bent.

Wat je ziet

6

Zoek een van de berichten op uw muur van de vriend die u wilt blokkeren.

7

Klik op de "X" dat verschijnt op de rechterbovenhoek van de post. Dit zal een drop-down menu.

8

Klik op "Hide all by [invoegen naam hier]."

Blokkeren van een individuele Post

9

Typ uw muur bericht in het tekstvak. Klik niet op "Delen".

10

Klik op de kleine hangslot-vormige pictogram naast de "Share" knop. Dit zal onthullen een drop-down menu.

11

Kies "Aanpassen" uit het drop-down menu en typ de naam van de vriend die u blokkeren in het tekstvak wilt "Verberg dit uit".

12

Klik op "Instelling opslaan" en klik vervolgens op de "Share" knop om het bericht aan uw muur.