Hoe te blokkeren van de Sites die gebruik maken van Internet Explorer

Hoe te blokkeren van de Sites die gebruik maken van Internet Explorer


Beheren van toegang tot internet voor jezelf, evenals de leden van uw gezin kunnen lastig zijn. Bepaalde sites wellicht omwille van jonge kinderen die kunnen gebruik maken van het internet worden geblokkeerd. Andere sites geblokkeerd moeten worden door alle gebruikers, zelfs jezelf, uw computer beschermen tegen virussen of cookies. Gelukkig biedt Internet Explorer tools zodat gebruikers kunnen aanpassen van hun online ervaring in beide gebieden. U kunt het instellen van beveiliging en privacy-instellingen die voor een veilige online ervaring voor iedereen in uw huis zorgen zal.

Instructies

1

Open Internet Explorer. Klik op de muis naar "Pop-up Blocker" menu "Extra" en klik op "Pop-up Blocker Settings..." Selecteer het niveau van de filter om te bepalen hoe strikt u wilt dat uw computer over pop-up vensters. Voer alle sites die u wilt zien van pop-ups voor in de lijst met toegestane websites. Dit zal het blokkeren van pop-up vensters van de meeste webpagina's.

2

Ga terug naar het menu "Extra" en selecteer "Internetopties." Open het tabblad "Privacy" en stel uw privacy-instellingen dat het niveau van de beperkingen die u wilt uw browser om af te dwingen. De opties die u hier selecteert wordt gevraagd uw computer te stoppen met u uit het bezoeken van sites die zal zet cookies op uw computer of anders uw privacy in gevaar brengen.

3

Open het tabblad "Inhoud" van het "Internet-opties". Schakel bepaalde websites die u vanaf uw computer wilt blokkeren, kunnen de restricties.

4

Open het tabblad "Goedgekeurde Sites" in het vak restricties. Voer de webadressen van sites die u wilt toestaan of niet toestaan op uw web-browser. Schakel om te blokkeren alle sites uit een bepaald domein, een sterretje vóór het adres van de site. Dit zal niet alleen blokkeren de hoofdpagina van de site, het zal alle latere sites op dat domein blokkeren.

5

Maak een supervisorwachtwoord. Dit wachtwoord kunt u toegang tot geblokkeerde sites moet u ze invoeren. Een supervisorwachtwoord instellen is een effectieve manier om het blokkeren van bepaalde websites van kinderen die de volwassenen in het huishouden kunnen nog steeds wilt weergeven.

Tips & waarschuwingen

  • De exacte menu's die te navigeren om het blokkeren van websites op uw computer moet u wellicht kunnen enigszins variëren met verschillende versies van Internet Explorer. Echter, moet het dezelfde basisfuncties beschikbaar zijn.