Hoe te Blog met Dreamweaver CS5

Hoe te Blog met Dreamweaver CS5


Adobe Dreamweaver CS5 is een website ontwikkelingsprogramma die u toelaat om het maken van professioneel uitziende websites snel en eenvoudig. Gebruik dit programma om een blog die echt onderscheidt van de rest, trekt verkeer en houdt lezers bezig en vermaakt. Dreamweaver is niet de eenvoudigste platform waarin maken en onderhouden van een blog, maar het geeft u meer controle over lay-out van de site en kunt u de flexibiliteit bij het creëren van een uniek ogende website.

Instructies

1

Dreamweaver CS5 openen op uw computer. Kies de optie om een nieuwe pagina te maken. Met Dreamweaver CS5 hebt u de mogelijkheid van het beginnen met een volledig lege pagina voor meer creativiteit of kiezen sjablonen te nemen van het giswerk uit het creëren van de pagina van kras.

2

Kies een achtergrond en een koptekst maken. De kop op de meeste blogs bevat de naam van de blog, een afbeelding, en misschien een modewoord of one-liner die wat de blog beschrijft over gaat. Kunt u een grafisch programma maken de header en uploaden naar Dreamweaver, of u kunt gewoon de naam van de blog op de bovenkant van de pagina met behulp van de Deamweaver veel lettertypen.

3

Beslissen over hoe u wilt uploaden van uw berichten. Een blog is anders dan een statische website kan de eigenaar om te posten dynamisch naar hun website. Blogger.com en Wordpress.com bieden oplossingen voor dit probleem als ze laten je artikelen op uw website via hun blog interface publiceren. Zij voorzien u van de code die nodig en u dat gewoon in uw Dreamweaver-code invoegen. Echter, vindt u vele oplossingen van de PHP online als u wilt voorkomen dat deze andere sites. Zoek online naar PHP-programma's die u kunt opnemen in uw site code kan u toelaten om dynamisch en link rechtstreeks aan individuele blog posten. Kopieer en plak deze code in Dreamweaver de code.

4

Opslaan en uploaden van de pagina die u hebt gemaakt in Dreamweaver naar uw website.

5

Typ het artikel in Dreamweaver om te maken van een blogpost, als u niet Blogger.com of Wordpress.com gebruikt. U moet handmatig uw oudere artikelen verplaatst naar de onderkant van de pagina, of maak een archiefpagina, zodat uw nieuwste artikel op de top blijft. Opslaan en de wijzigingen te uploaden naar uw website. Als u van Blogger.com of Wordpress.com gebruikmaakt, krijgt u met de code die nodig is om dit automatisch doen via hun interface.