Hoe te bespoedigen van een Sony Vaio UX390N

Sony Vaio UX390N is een ultra draagbare micro personal computer die wordt geleverd met een Intel Core Solo ULV processor en Windows Vista Business operating systeem. Ongeacht hoe goed u uw PC handhaven, zal uiteindelijk vertragen in termen van prestaties. Als het wordt geladen met wormen en Trojans, softwaretoepassingen en security suites, zul je een aanzienlijk verschil in snelheid.

Elk of al een paar stappen kan verbeteren de prestaties van uw Sony Vaio UX390N.

Instructies

1

Verwijder alle ongewenste toepassingen die u niet nodig hebt. Klik op "Start" "Configuratiescherm" en "toevoegen of wegnemen programma." Verwijder alle ongewenste degenen uit de lijst met geïnstalleerde toepassingen.

2

Beperken van het aantal aanvragen die worden geladen bij het opstarten. Antivirusprogramma's, instant messaging clients en Downloadmanagers zijn ingesteld om te starten bij het opstarten. Het laden van deze programma's recht nadat de laarzen van de computer de algehele snelheid vertraagt. Schakel programma start bij het opstarten, ga naar 'Opties' uit het bovenste menu van de toepassing en kies Voorkeuren"/"Settings". Een nieuw venster wordt geopend. Uncheck de optie van "Laden bij het opstarten."

3

Defragmenteer de vaste schijf uw Sony Vaio's te herschikken van alle gefragmenteerde gegevens op de vaste schijf. Klik op "Start," "Alle programma's," "Accessoires" "System Tools," "Disk Defragmenter" en "Nu defragmenteren." Deze procedure duurt een paar uur tot finish.

4

Schoonmaken van uw harde schijf met behulp van het hulpprogramma schijf-reiniging. Klik op "Start," "Alle programma's," "Accessoires" "System Tools," "Schijfopruiming" "Harde schijf" en de "Schoonmaakbeurt van de schijf." Selecteer alle bestanden die u wilt verwijderen en klik op 'OK'. Schijfopruiming verwijdert alle geen onnodige bestanden van uw computer.