Hoe te bespoedigen van een Computer met een Pen-station

Een pen drive, ook bekend als een USB flash of stick, kan gegevens opslaan in het geheugen overal variƫrend van enkele honderden megabytes aan verscheidene gigabytes. Als u een computer met een nieuwere versie van Windows, zoals Vista of Windows 7, kunt u daadwerkelijk de aandrijving van de pen gebruiken om uw voordeel en de computer versnellen door het automatisch opslaan van inhoud op het geheugenbank van de penaandrijving.

Instructies

1

Sluit de pen drive aan op een beschikbare USB-poort op de computer. In een moment dat het venster automatisch afspelen verschijnt.

2

Selecteer 'Algemene opties' in het venster automatisch afspelen en selecteer "Versnel mijn systeem." Er verschijnt een nieuw venster Eigenschappen weergavevenster.

3

Klik op het tabblad "ReadyBoost" aan de rechterkant van het venster. Selecteer "Gebruik dit apparaat" en selecteer de hoeveelheid ruimte op de pen drive die u wilt toewijzen aan het geheugen van de computer.

4

Selecteer "OK" om de instellingen goed te keuren. Nu zijn kleine bestanden van uw computer naar de USB pen drive gered. De kleine bestanden op de externe schijf opslaat, kan de computer sneller uitgevoerd omdat het niet hoeft te zoeken via de grote harde schijf voor kleine bestanden.