Hoe te berekenen van een UPS-belasting

Hoe te berekenen van een UPS-belasting


Uw noodvoeding (UPS) houdt uw computer en andere apparaten draaien tijdens de kracht in uw bedrijf of huis zwarten uit. Als u tal van stroomuitval hebt, handig zulk een apparaat, waardoor u op zijn minst enige tijd om uw werk opslaat en goed afsluiten van uw computer. Hoewel de meeste UPS-eenheden een meting van de volt/amp vermeld in hun reclame hebben, kan dit niet nauwkeurig vertellen hoeveel tijd de computer op na een storing blijft. Voor de berekening van de verhouding van de belasting, moet u de vermogensfactor (PF) van uw UPS bepalen ten opzichte van uw specifieke computer.

Instructies

1

Ontdek hoeveel volt-amps uw UPS-benodigdheden. Vind je dit op de achterkant van de eenheid als een getal met "VA" na het.

2

Bepalen van uw computer vermogen door het controleren van de stroomtoevoer in de behuizing. De voedingskabel van de computer loskoppelt.

3

Verwijder de schroeven aan de extreem-rechts rand met de computer waaraan de juiste dekking op het geval. Terugtrekken op de case cover en til deze uit.

4

Identificeren van de voeding, oftewel een verzegelde metalen doos, met een ventilator, zittend op het bovenste gedeelte van de achterkant van uw computer. De wattage wordt weergegeven op een etiket op de stroomvoorziening, vaak gevolgd door "W", zoals "400W." Noteer het nummer en monteer de computer...

5

Verdeel de wattage van uw computer door de volt-stroomsterkte van uw UPS-eenheid. Het resultaat wordt weergegeven als de vermogensfactor ("load") van uw UPS-eenheid. Een getal tussen de 0.6 en 0,7 toont een gezonde arbeidsfactor. Hoe hoger het bedraagt 0,7, hoe minder tijd hebt u uw werk voordat stroomonderbrekingen voorgoed op te slaan.

Tips & waarschuwingen

  • Niet alle macht leveringen lijst vermogen dezelfde manier - als u niet zeker weet welke figuur het vermogen, check de website van de fabrikant van de voeding.