Hoe te berekenen van de opmaak in ExcelVerschillende formules in Excel kan worden berekend. Als u op zoek bent voor het berekenen van de opmaak in Excel, duurt het slechts een paar eenvoudige toetsaanslagen. U zal niet moeten navigeren van het brede scala van menu's en opties beschikbaar in dit programma.

Instructies

1

Open een leeg Excel-werkblad en label uw menu's. Typ in cel A1, "Kosten van Item." Selecteer cel B1 en typ "Verkoopprijs". Typ in cel C1 "Markup Percentage". Dit zijn de titels van uw menu.

2

Selecteer cel A2, het blok onder de titel "Van kostenpost," en een lijst van de kosten van het object. Bekijk een voorbeeld van $54., dat is de hoeveelheid geld die u betaald voor een item alvorens het item te koop. Zet $54 in blok A2 op uw Excel-werkblad. Klik op de "Enter", die je naar cel B2 meeneemt.

3

De Verkoopmanager kosten aangaan B2. In het volgende voorbeeld zal het gebruiken van $99. Zet $99 in cel B2. Klik op de "Enter" om naar C2.

4

Bereken het percentage van markup. In dit voorbeeld betaald je 54 dollar voor een artikel dat voor $99 verkocht. In C2, vul de formule voor het berekenen van het percentage van markup. Klik op de "gelijke" knop op uw toetsenbord, gevolgd door "A2/B2," zonder spaties overal in de berekening. Het zal er zo uitzien: "= A2/B2."

5

Het onthullen van de markering. Nadat u hebt ingevuld in de formule, klikt u op "Enter". Selecteer cel C2 en klik op het percentage icoon in de groep getal op de werkbalk. Dit zal die kolom opmaken als percentage. Uw antwoord voor markering moet 55 procent, die in cel C2 verschijnen zal. Markeer de geopenbaarde nummer als u wenst, of het aanpassen van het werkblad met de opmaakhulpmiddelen die beschikbaar.

Tips & waarschuwingen

  • U moet niet herhalen de dezelfde toetsaanslagen telkens als die u wilt berekenen van de opmaak in uw verkoop. Enkel de C2 opmaak door de kolom te kopiĆ«ren zodat uw aantekeningen wordt automatisch weergegeven.
  • Gebruik het Opmaak menu's te maken van de kolomkoppen opvallen of eenvoudiger te lezen.
  • Overwegen grafieken in Excel te visualiseren van de resultaten van de aantekeningen.
  • Als u een fout maakt, klik op de "Undo" knop op de werkbalk, of ga naar het menu "Bewerken" en klik op 'Undo'.
  • Sla al uw werk en regelmatig back-ups maken, zodat u niet alle gegevens gaan verloren. Stel uw voorkeuren in Excel aan "snel back-ups," die uw werk automatisch opgeslagen.
  • In het geval van een harde schijf defect, door uw werk op te slaan op Verwisselbare opslag.