Hoe te beginnen verkopen op Ebay - de gids van Beginner

Hoe te beginnen verkopen op Ebay - de gids van Beginner


De gedachte van het verkopen op Ebay kunnen zo overweldigend, dat je gewoon niet kan opbrengen om de moed om te beginnen.

U kan hebben wilde te verkopen op Ebay voor jaren, maar gewoon niet geloven dat het ooit zal gebeuren.

U kunt schuiven, helemaal naar de bodem voor een artikel dat ik schreef over hoe om te verkopen op Ebay, maar dit artikel zal u enkel de basics, om u niet overweldigen en geeft u de moed om te beginnen verkopen op Ebay!

Instructies

1Hoe te beginnen verkopen op Ebay - de gids van Beginner


Ga naar Paypal en kostenloos registreren voor een account.

Dit is hoe krijg je betaald, zodra u op Ebay verkoopt. Het is de eerste stap. Zij zullen vragen om uw spaar- of lopende rekening, voor hun veiligheid. Zodra u op Ebay verkoopt, krijgt u Ebay-kosten en ze willen om ervoor te zorgen dat zij krijgt betaald, in het geval dat u geen fondsen links in uw Paypal-account hebt. PayPal is volledig veilig. PayPal zal storten in uw spaar- of bankrekening om te controleren of dat dit is je 2 kleine bedragen zijn gestort. Zodra deze bedragen uw account raakt, kunt u controleren.

2Hoe te beginnen verkopen op Ebay - de gids van Beginner


Inschrijven op Ebay.
Het is helemaal gratis, en ze krijgt u door het eenvoudige proces. (Ontspannen, ik ga niet om je lijst iets, gewoon teken omhoog voor nu. Ik weet hoe overweldigend nieuwe dingen kunnen zijn, ik ben er geweest.)

3Hoe te beginnen verkopen op Ebay - de gids van Beginner


Ebay rondkijken!
Zie wat anderen verkoopt, kunt u ook de forums bezoeken. Breng wat tijd krijgen vertrouwd zijn met de site.

Ook voel je vrij om iets te kopen. Het is heel eenvoudig om te kopen. Dit zal ook toestaan u ontvangt feedback, die helpen zal als je eenmaal gaat te verkopen!

Tips & waarschuwingen

  • Feel free to scroll naar beneden en lees mijn artikel over hoe om te verkopen op Ebay!