Hoe te Auto-Post van WordPress om Facebook & Twitter

WordPress heeft een functie genaamd "Publiceren" waarmee bloggers om berichten automatisch te publiceren naar verschillende sociale netwerksites, zoals Facebook en Twitter. Machtigen van de blog te verbinden met de verschillende sites zal de "Publiceer" functie inschakelen voor nieuwe en bewerkte posten onder het publiceren opties. De functie kan op elk gewenst moment voor afzonderlijke berichten worden toggled.

Instructies

1

Inloggen op WordPress met behulp van de gebruikersnaam en het wachtwoord die u gebruikt voor het instellen van uw blog.

2

Selecteer de blog die u wilt hebben auto-post to Twitter en Facebook van het tabblad "Mijn Blogs". Dit zal u brengen naar uw blog dashboard.

3

Schuif naar de onderkant van uw Dashboard en selecteer "Delen" in het menu "Instellingen".

4

Klik op "Connect aan Facebook" en vervolgens 'Machtigen verbinding met Facebook'. Geef uw aanmeldingsgegevens als omgeleid naar Facebook. Klik op 'Toestaan' op de twee pop-up vensters die toestemming vragen voor toegang tot uw algemene informatie en voor het post aan uw muur en toegang tot uw gegevens op elk gewenst moment. Zodra u zowel toestaat, uw blog zal verbinden met Facebook en zal u terug naar de pagina instellingen delen worden genomen.

5

Klik op "Verbinding naar Twitter" en vervolgens 'Machtigen verbinding met Twitter'. Log in op Twitter met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op "Machtigen app." U wordt teruggeleid naar de pagina instellingen delen.