Hoe te Auto-Post naar Blogspot

Blogspot, Blogger, nu wordt genoemd is een populair blogging platform. Uw Blogger-blog kunt plaatsen en delen van inhoud wanneer u een nieuwe vermelding toevoegen, maar regelmatig bijwerken van uw blog kan tijdrovend en arbeidsintensief. U kunt verminderen de tijd en moeite u het bijwerken van uw blog besteden door het automatiseren van uw berichten. Wilt u misschien te maken van vele nieuwe posten in één zitting en vervolgens spreiden de posten op uw blog op toekomstige datums en tijden worden weergegeven. Afwisselend, kunt u automatisch om inhoud te posten aan uw blog tijdens het gelijktijdig plaatsen naar uw andere blogs en sociale netwerk accounts; of u wilt misschien inhoud op uw blog van andere sites via RSS feed. Gelukkig biedt Blogger de middelen om al deze opties.

Instructies

1

Toekomst-gedateerde berichten in Blogger maken zodat ze post automatisch op de datums die u kiest. Meld u aan bij uw Blogger-dashboard door een webbrowser te openen en te navigeren naar Blogger.com. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor uw Google-account. Klik op de blauwe "Nieuwe Post" knop onder de naam van de blog waarnaar u wilt auto-post en maak uw bericht zoals u gewend bent, uw inhoud te typen en het opgeven van een onderwerpregel. Klik op de "Post opties" link onder het posting formulier om uit te breiden uw opties en voer een toekomstige datum en tijd in de sectie "Post datum en tijd" op de rechterbenedenhoek. Klik op de oranje knop "Publiceren Post". Uw bericht zal verschijnen op uw blog op de aangewezen datum en tijd.

2

Blogger aan een auto-post service zoals Posterous, PostLater, Ping.Fm of PixelPipe toevoegen. Met deze services kunt u automatisch om inhoud te posten aan uw Blogger-account als je andere social media en blog sites zoals Twitter, Tumblr, LiveJournal, YouTube en Facebook. Met auto-posting services u een enkele post via e-mail of tekstbericht maken en verzenden op het unieke e-mail adres of tekst enkele die de dienst heeft gemaakt voor uw account. De service distribueert vervolgens uw inhoud naar uw andere websites. Meestal met deze services, Blogger de onderwerpregel van uw e-mail berichten als het onderwerp van uw bericht en de hoofdtekst van de e-mail of bericht is gepubliceerd als de tekst van het bericht.

3

Automatisch post gesyndiceerde inhoud van andere sites naar uw blog via RSS feeds. Log in op uw Blogger-account en klik op de "Design"-link onder de blog die uw automatische berichten ontvangt. Klik op de link "Een Gadget toevoegen" in de sectie van uw site lay-out waar u de posten wilt te publiceren. Een pop-upvenster wordt weergegeven met alle opties van de Google-Gadget. Klik op het tabblad van de "Basics" in de linker bovenhoek van het scherm en scroll naar beneden totdat u de "Feed"-gadget ziet. Klik op de "Feed" link en plak de RSS-feed URL in het veld "Feed URL". Meestal vindt u deze URL door op zoek naar een "Abonneren om te posten"-link of een oranje RSS-pictogram ergens op de site, of door op de RSS-knop in uw browser te klikken en het kopiëren van de URL die wordt weergegeven. Klik op de oranje knop "Doorgaan". Aanpassen van de manier waarop die u wilt dat uw feed wilt weergeven en klik op "Opslaan" in de rechter benedenhoek van het pop-upvenster. Het pop-upvenster sluit. Klik op de knop "Opslaan" in dashboard van uw blog ontwerp wijzigingen aan te brengen live op uw blog.