Hoe te Auto-Post met WordPress Plug-ins

Hoe te Auto-Post met WordPress Plug-ins


Een veel voorkomende manier van het krijgen van uw WordPress blog gemerkt is te leggen dat uw blog posten op sociale mediasites als Digg, Reddit en Twitter. Het kan echter zeer vervelend en tijdrovend te loggen op elk van deze sites en uw berichten handmatig verzenden. Die tijd kan worden besteed meer weblogberichten schrijven. Een oplossing voor dit dilemma is het auto-post naar deze sites met behulp van een plug-in zoals WPingFM, een gratis service waarmee auto-uw berichten zodra u ze schrijft. Dit geeft u meer tijd om te schrijven en communiceren met uw lezers.

Instructies

1

Inloggen op uw WordPress admin gebied. Klik op de "Plugins", "Voeg dan nieuw." In het tekstvak in het midden van het scherm, Typ in "WpingFM" en klik op "Zoekplug-ins." Wanneer de resultaten verschijnen, zoek van "WpingFM" en klik op "Install Now". Wacht een paar seconden voor de invoegtoepassing te installeren, dan klikt u op de koppeling "Activeer Plugin".

2

Open een nieuw browser tab en ping.fm bezoeken. Typ uw e-mailadres en een wachtwoord in de vakken aan de onderkant van het scherm, klik op de knop "Sign Up". U zult direct worden genomen om een pagina weergeven van ongeveer 30 verschillende sociale mediasites. Klik op de link "Toevoegen netwerk" naast een waarvoor je een account hebt, en volg de instructies. Meestal hebt u aan het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord voor die account, maar voor sommige diensten zoals Twitter en Facebook, u zal worden genomen om de site in te loggen. Herhaal dit voor al uw sociale media accounts.

3

Ga naar ping.fm/key/ en de "Desktop / Web sleutel" naar het Klembord kopiƫren. Vervolgens terug naar uw WordPress-tabblad, en klik op "Ping.fm" onder het menu "Instellingen" aan de linkerzijde van het scherm. Selecteer de opties die u wilt gebruiken, dan scroll naar beneden en klik op "Save Options." Vervolgens scroll naar beneden een beetje verder, plakken van de techniek van de API-sleutel in het tekstvak onderaan en klik op "Save toets." WordPress zal nu auto-post uw inhoud naar uw sociale mediasites.

Tips & waarschuwingen

  • U zult waarschijnlijk willen ontketenen alle opties behalve "Update Ping.FM wanneer de nieuwe post wordt gepubliceerd" om te voorkomen dat dubbele inzendingen maken telkens wanneer u een blogbericht bewerkt.