Hoe te Auto Play PowerPoint

Met Microsoft PowerPoint kunt u maken van een volledige zelfuitvoerende presentatie en stel deze in op automatisch afspelen door te dubbelklikken op het presentatiebestand. U kunt een presentatie via e-mail of een CD verzenden en weet dat ongeacht de technische vaardigheid van de geadresseerde, hij zal kundig voor zien uw presentatie. Zelfuitvoerende PowerPoint-presentaties ook een exemplaar van Microsoft PowerPoint viewer, zodat de presentatie zal spelen op een computer, of het nu de PowerPoint is geïnstalleerd of niet.

Instructies

1

Open de PowerPoint-presentatie die u autospel in Microsoft PowerPoint wilt.

2

Selecteer de "Slide Show" lusje bij de bovenkant van het scherm en klik op "Diavoorstelling instellen." Selecteer "Bekeken in een Kiosk (volledig scherm)" onder "Type voorstelling." Klik op 'OK'.

3

Klik op "Repeteren tijdsinstellingen" in het tabblad 'Diavoorstelling'.

4

Pauze voor zo lang als u wilt dat de huidige dia moet worden weergegeven tijdens de presentatie, klik vervolgens op de pijl-rechts om naar de volgende dia in de presentatie te gaan. Herhaal deze stap totdat u door uw gehele presentatie hebt verplaatst.

5

Selecteer 'Presentatie inpakken voor CD' in de 'Opslaan & verzenden' sectie van het menu "Bestand". Klik op "Inpakken voor CD."

6

Klik op "Kopiëren naar map." Browser voor een locatie op uw computer en voer een naam voor de presentatie. Klik op 'OK'.

7

Dubbelklik op het bestand om autospel de presentatie in full-screen modus.

Tips & waarschuwingen

  • Bevestig het presentatiebestand dat u hebt gemaakt aan een e-mail of op een schijf te sturen naar anderen branden.