Hoe te aanvaarden een uitnodiging op OMGPop

OMGPOP is een website waar u kunt computerspelletjes spelen en interactie met vrienden online. Toevoegen of uitnodigen van vrienden te spelen van deze spellen met OMGPOP de user interface en menu. U kunt een groeps-chat starten in een praatjeruimte thema gebaseerde of winkel voor collectibles. Upgraden van uw account en bestaande games met behulp van OMGPOP munten die je verdient door het winnen van een game. Voordat het spelen van een spel met een vriend, moet u uw vriend verzoek accepteren of uw eigen uitnodiging verzenden. Het proces is eenvoudig en gratis.

Instructies

Inloggen

1

Dubbelklik op het pictogram van de snelkoppeling 'Internet Explorer' op uw bureaublad om de browser starten of openen van de browser van uw keuze.

2

"Omgpop.com" typt in de adresbalk van Internet Explorer en druk op "Enter" de OMGPOP Web pagina te laden.

3

Klik op de knop 'Log In' en typt u uw e-mailadres en uw gekozen wachtwoord in de daarvoor bestemde vakken. Druk vervolgens op de "Enter"-toets op uw toetsenbord om door te gaan naar de startpagina van uw account. Als u geen account hebt nog, selecteer de koppeling "Nu aanmelden" op de startpagina van de OMGPOP en volg de instructies voor het aanmaken van een account.

Vriendschapsverzoeken accepteren

4

Klik op uw "profielfoto" uw vriendschapsverzoeken.

5

Selecteer de vriend die u wilt toevoegen en klik vervolgens op de "Bevestigen" knop om het verzoek te accepteren.

6

Log uit je account, beginnen met het spelen van games of herhaal de stappen voor het toevoegen, accepteren of Zoek meer vrienden.

Het toevoegen van vrienden

7

Klik op de "profiel" miniatuurweergave van een persoon die u wilt toevoegen als een vriend van de sectie van de "Beste vrienden" en selecteer de optie 'Voeg vriend' in het drop-down menu.

8

Klik op de knop 'Toevoegen' in het venster dat wordt geopend en de "Confirm" knop om deze persoon als vriend toevoegen.

9

Log uit je account, beginnen met het spelen van games of herhaal de stappen voor het toevoegen, accepteren of Zoek meer vrienden.

Op zoek naar vrienden

10

Typ de naam van een vriend in de zoekbalk en druk op de "Enter" knop op uw toetsenbord.

11

Selecteer de vriend op de voorgestelde lijst en selecteer de optie 'Voeg vriend' in het drop-down menu. Klik vervolgens op de "Bevestigen" knop.

12

Log uit je account, beginnen met het spelen van games of herhaal de stappen voor het toevoegen, accepteren of Zoek meer vrienden.

Tips & waarschuwingen

  • Bovendien om te verdienen munten door wedstrijden te winnen, kan je ze ook met een credit card. De munten kunnen u toegang tot voorbehouden spel inhoud of kopen in de online winkels van de site.