Hoe synchroniseer RMVB Audio

RMVB of variabele bitsnelheid RealMedia bestanden bevatten zowel audio als video informatie. Zoals elk soort bestand dat zowel video- en audiotracks slaat, kunnen video en audio synchroon is. Hebt u een RMVB bestand met audio die is synchroon van de videobeelden, kunt u de audio RMVB terug naar de video synchroniseren. Aangezien de meeste video-editing applicaties het RMVB bestandstype niet herkend, moet u eerst het RMVB bestand converteren naar een meer gebruikelijke video-formaat.

Instructies

1

Ga naar een media converter, zoals Media Converter of Media-Convert, in een webbrowser. Het RMVB bestand uploaden door te klikken op de knop "Kies bestanden" en het vinden van de RMVB in het venster dat omhoog komt. Selecteer "AVI" of "MPG" als het uitvoertype bestand, die beide worden herkend in vele toepassingen voor videobewerking. Wanneer het bestand klaar is met converteren, klikt u op de link die wordt weergegeven het bestand te downloaden naar uw computer.

2

Elke video-editing toepassing lanceren u hebt geïnstalleerd op uw computer de mogelijkheid heeft om het ontkoppelen van de audiotrack van de video track. Toepassingen voor videobewerking met deze mogelijkheid omvatten iMovie, Adobe Premiere en Final Cut.

3

Importeer het geconverteerde bestand in de video-editing toepassing. Klik op de "Import Media" in het "bestand" menu, ga naar de map waarin u het geconverteerde bestand hebt opgeslagen en dubbelklik op het bestand om te uploaden.

4

Sleep het videobestand naar de tijdlijn in de video-editing toepassing. Twee afzonderlijke tracks vullen op de tijdlijn; track van de "Video" en de "Audio" track. Met de rechtermuisknop op het spoor met het label "Video" en kies "Koppeling" te scheiden van de twee sporen.

5

Klik op het nummer "Audio" en beweeg uw muis links of rechts om de video achteruit en vooruit op de tijdlijn verplaatst. Klik op de "Play" knop in het voorbeeldvenster te allen tijde om te zien hoe de audio is bekleed met de video. Blijven bewegen het audiospoor en voorvertoning van de video en audio tot de audio in overeenstemming met de videoclip is.

6

De in-sync audio en video publiceren als een nieuw videobestand. Ga naar het menu "File", kies "Exporteren", voer een naam voor de nieuwe video en klik op "Bladeren" om te kiezen van een map op de vaste schijf waar u wilt opslaan van de video. Klik op de knop "Opslaan" in het "Export"-venster om het opslaan van het bestand naar de map die u hebt geselecteerd.

Tips & waarschuwingen

  • Als de online media converter niet de RMVB bestand herkent, maak een kopie van het bestand door met de rechtermuisknop op het bestand, het "Exemplaar" te kiezen in het menu en het plakken van het bestand naar het bureaublad van uw computer, en vervolgens met de rechtermuisknop op het bestand, kiest u "Hernoem" en wijzigen van de extensie ".rmvb" ". rm." De media converter herkent de RMVB als een RM-bestand.