Hoe synchroniseer je Streaming Video en Audio

Hoe synchroniseer je Streaming Video en Audio


De meeste online video's streamen via een snelle Internet-verbinding, in plaats van volledig te downloaden naar uw harde schijf. U kunt de programmering in real-time bekijken zonder het bestand eerst op te halen eigenlijk te wachten. Echter, als er een achterstand in de streaming proces, de audio- en videosignalen synchroon, waardoor een sneller dan de andere. U kunt dit probleem oplossen, zijn verschillende opties beschikbaar.

Instructies

1

Download de nieuwste versie van Flash en Java. Dit zijn twee Internet-toepassingen die vaak worden gebruikt bij het stroomsgewijs verzenden van inhoud. De Flash download is beschikbaar op de website van Adobe.com terwijl Java beschikbaar op Java.com is. Downloaden en installeren van beide toepassingen om de meest vloeiende video en audio afspelen (Zie 'Bronnen').

2

Afspelen van een streaming video op een moment. Probeert af te spelen van meerdere bestanden tegelijk resultaten in de bestanden overslaan, waardoor het afspelen om te lijden en zelfs synchroon is.

3

Verbinding maken met het sterkste signaal van Internet mogelijk. Hoewel er niet veel die je over dit via een bekabelde verbinding doen kunt (buiten het upgraden van uw huidige internetverbinding) kunt u dit doen met een draadloos netwerk. Zoek het netwerk met de hoogste beschikbare signaal en verbinding te maken.

4

Buffer uit het videobestand. Hierdoor kan de video enige tijd voordat het betaalt terug op uw scherm. Het zorgt er ook voor de audio en video wordt afgespeeld op hetzelfde moment. Om dit te doen, klik op de knop "Pauze", wachten op de video om te zeggen "Renderen voltooid" of "Render 100 procent", en klik op "Play."