Hoe synchroniseer een Audio-bestand naar een PowerPoint-presentatie

Hoe synchroniseer een Audio-bestand naar een PowerPoint-presentatie


Microsoft PowerPoint kunt, u geluidsbestanden te verbeteren uw slideshow presentaties. U kunt liederen van gemiddelde lengte om te spelen tijdens uw presentatie, zo goed als afzonderlijke clips met geluid voor elke dia opnemen. U kunt het maken van geluid bytes lus of spelen slechts een keer en u kunt kiezen wanneer het maken van een goed begin of einde in alle versies van PowerPoint. U kunt ook verwijderen van geluid bytes die u niet langer met uw presentatie wilt opnemen.

Instructies

1

Klik op de gewenste dia en selecteer "Insert" vanaf de bovenkant van het scherm van de PowerPoint. Selecteer de optie "Mediaclips" en vervolgens "Geluid." Selecteer 'Geluid uit bestand' en zoek uw geluidsbestand of bestanden op uw harde schijf--als u van een werkelijke lied gebruikmaakt-- en selecteer "OK." Voor clips met geluid, selecteer "Geluid uit Mediagalerie" in plaats van "Geluid uit bestand." Klik op de clip Voeg dit aan de dia toe.

2

Selecteer "Automatisch" of "Wanneer geklikt" in het pop-up dialoogvenster dat verschijnt nadat u een geluidsbestand. "Automatisch" zal het geluid worden afgespeeld zodra de clips wordt geopend, terwijl het geluid starten alleen wanneer u klikt op het scherm "Wanneer erop wordt geklikt" zal maken.

3

Lus klinkt, indien gewenst, door te klikken op het "Geluid"-pictogram op uw dia. Ga naar het PowerPoint-menu aan de bovenkant van het scherm. Het deelvenster "Geluidsopties" dient een optie met een adellijke titel "Loop tot gestopt." Vink het vakje naast deze optie lus van uw muziek.

4

Klik op "Animaties" aan de bovenkant van het scherm en selecteer de optie 'Aangepaste animatie'. Een deelvenster geopend aan de rechterkant van uw scherm. Klik op het gewenste geluid uit de lijst te markeren en klik vervolgens op de pijl rechts van de naam. Selecteer "Opties voor effecten" in het drop-down menu dat verschijnt.

5

Selecteer opties onder "Speel" en "Stop spelen" onder het tabblad "Effect" dat wordt weergegeven om te selecteren wanneer u wilt dat het liedje beginnen te spelen of te beƫindigen. Klik op "bij klikken" onder "Stop afspelen" te maken van een goede einde met de muis klikt u op. Selecteer "OK" wanneer u tevreden met de opties bent.

Tips & waarschuwingen

  • Muziek afspelen vanaf een CD met de PowerPoint-presentatie door het selecteren van "Invoegen" en vervolgens "Mediaclips." Klik op "Geluid" en selecteer "Afspelen CD Audio Track." Als u deze optie kiest, volg deze gids van twee stap tot het einde om de instellingen voor uw CD-tracks maken.