Hoe synchroniseer Dazzle Audio en Video

Hoe synchroniseer Dazzle Audio en Video


Roes is een video-opnamekaart gebruikt met Pinnacle video apparatuur voor bewerking. Dit kunt u uploaden en importeren van de analoge gebaseerde inhoud vanaf een analoge videocamera, videorecorder of ander apparaat. Terwijl u importeren kan merken zijn de audio en video-feeds synchroon. Om dit te corrigeren, zijn er enkele taken die u voltooien moet voordat u daadwerkelijk probeert om de video te uploaden.

Instructies

1

Controleer of de hardware van uw computer tegen wat de Pinnacle software vereist (de exacte software die u gebruikt zal variƫren in eisen). Om te zien wat wordt uitgevoerd op uw computer, klikt u op "Start", "Control Panel" en dubbelklik op het pictogram "Systeem". Als uw computer niet voldoen aan of de vereisten overtreffen, gaat u een vertraging tussen de audio en video. Om dit te corrigeren, moet u update en upgrade van uw computer.

2

Sluit andere programma's uit tijdens het aansluiten van het analoge apparaat. Als u dat niet doet, wordt benodigde RAM voor stormloop naar de programma gebruikt met het secundaire programma, dat veroorzaakt lag tussen de audio en video.

3

Veilig verbinden met de audio-/ videokabels de Dazzle video-opnamekaart nodig. Als een kabel niet volledig op de poort aangesloten is, u gaat verliezen het audio- of video-feed, of kan er een vertraging.

4

Start de computer opnieuw op. Het is mogelijk dat de computer gewoon niet opstarten naar behoren, waardoor de uit-van-sync audio en video met de Dazzle video-opnamekaart nodig.