Hoe Sync Wordpress met Facebook profielen

Synchroniseren van een WordPress blog die u met uw Facebook-profiel beheren is een handige manier voor het delen van uw recentste posten met uw online sociaal netwerk. In plaats van het kopiƫren van een koppeling naar een nieuwe post en plakken op uw Facebook statusbericht, kunt u die stappen volledig elimineren. WordPress.com geeft bloggers de mogelijkheid om te delen met verschillende netwerken en websites, met inbegrip van Twitter, Yahoo en Facebook.

Instructies

1

Meld u met uw gebruikersnaam en wachtwoord bij WordPress.com. Klik op de knop "Inloggen".

2

Selecteer "Mijn Blogs" in de bovenste navigatiebalk, en ga naar de blog die u wilt bewerken.

3

Klik op de link "Delen" van het "Settings"-paneel in de zijbalk links.

4

Klik op de "Facebook" logo voor de verbinding van uw WordPress blog met uw Facebook-profiel. Wanneer een pop-up dialoogvenster wordt weergegeven, klikt u op "Autoriseer connectie met Facebook". U moet op de volgende pagina, klikt u op "Toestaan" om te machtigen.

Tips & waarschuwingen

  • U wellicht klikt u op de knop "Toestaan" op Facebook meerdere malen om toestemming te geven. Dit lijkt te zijn een gemeenschappelijk glitch of technische kwestie op veel webbrowsers.
  • Self-hosted WordPress blogs moet installeren van een plugin voor het ontvangen van deze functionaliteit. Een mogelijke plugin oplossing is woordenschat, die u op WordPress.org onder de sectie van de Plugin vinden kunt.