Hoe stel ik mijn marges op Kladblok?

Kladblok een teksteditor ingebouwd in Windows. Het biedt basistekstverwerkingsdocumenten functionaliteit en kan gebruikers afdrukken marges instelt. Een gemeenschappelijk frustratie onder Kladblok gebruikers is dat marges instellingen niet blijven nadat het systeem opnieuw is opgestart of nadat de gebruiker zich afmeldt. Dit zorgt ervoor dat de marges weer worden ingesteld op de standaardstatus van Windows. Marges instellingen kunnen worden afgedwongen om te blijven nadat het systeem opnieuw opgestart als een registersleutel wordt gemaakt en geconfigureerd. Gaan met de nodige voorzichtigheid bij het maken van wijzigingen met de Register-Editor-hulpprogramma.

Instructies

Marges instellen

1

Start Kladblok door te klikken op "Start" en vervolgens "helemaal programma." Daarna, klik op "Accessoires" en kies "Kladblok".

2

Ga naar Kladblok van "File" menu, en kies 'Pagina-instelling' uit het drop-down menu.

3

Typ de gewenste marges (links, rechts, boven en onder) in de overeenkomstige tekstvelden binnen het vak "Marge (inch)".

4

Klik op "OK" als wijzigingen wilt opslaan.

Opslaan van marges

5

Klik op 'Start' en kies "Run". Een dialoogvenster opent. Typ 'regedit' en klik op 'OK'. De Register-Editor wordt geopend.

6

Vouw "HKEY_CURRENT_USER," "Software", "Microsoft" en "Notepad" in het linkerdeelvenster.

7

Met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het rechterdeelvenster. Kies "New", en kies vervolgens "DWORD-waarde." Naam "fSavePageSettings", en druk op "Enter". De nieuwe waarde wordt weergegeven in het rechterdeelvenster.

8

Dubbelklik op de waarde "fSavePageSettings". Een "DWORD-waarde bewerken" dialoogvenster wordt geopend. Typ het nummer "1" in het tekstveld "Waardegegevens" en klik op 'OK'.

9

Meld u af en meld u terug in.