Hoe stel ik de breedte van het Frame van de Chat met behulp van een Mod in de "World of Warcraft"?

In "World of Warcraft," is het chat-frame waar u typt en Lees alle berichten verzonden en ontvangen in het spel van elke chat-kanaal dat u lid van bent. Standaard, en vereist een aanzienlijke hoeveelheid ruimte op het scherm, die bijzonder opdringerige aard, met name bij lagere resoluties kan worden. U kunt het formaat van het frame van de chat met behulp van de standaard UI, maar als u een interface-mod gebruikt, het proces is normaal gesproken hetzelfde ongeacht welke mod u gebruiken.

Instructies

1

Klik met de linkermuisknop op het chat-frame zodat de tabbladen worden gemarkeerd. Dit is waar u kunt kiezen tussen de chatberichten verzonden en ontvangen en de strijd log. Standaard hebt u alleen deze twee chat-frames.

2

Klik met de rechtermuisknop op het tabblad voor het frame waarvan u het formaat wilt wijzigen. Selecteer "Ontgrendel venster."

3

Grootte van het chat-frame door te klikken op de grenzen en ze te slepen naar buiten of het duwen van hen naar binnen het frame om kleiner te maken. U moet zitten kundig voor zowel de breedte en de hoogte van het frame van de chat zonder beperkingen. Wanneer u het hebt ingesteld op de perfecte breedte, vergrendelen van het venster weer zodat u zal niet per ongeluk de grootte ervan.