Hoe spullen te zetten op iTunes

ITunes is een muziekprogramma gemaakt door Apple die kan kostenloos worden gedownload. Zodra u uw favoriete muziek op iTunes zetten, kunt u geselecteerde muziek op je iPod laden en luister ernaar waar ooit u gaat. U kunt ook branden verzamel-cd's met een verscheidenheid van liederen op uw iTunes. Nummers in iTunes kunnen worden gebracht van cd's of nummers te kopen op de iTunes store.

Instructies

Import cd's naar iTunes

1

Klik op het iTunes-symbool op het bureaublad te openen van iTunes.

2

Plaats een muziek-CD in uw cd-rom-station.

3

Klik op "Ja" wanneer gevraagd of wilt u de CD in iTunes importeren.

4

Klik op de Eject-symbool rechts van uw CD de naam onder de "apparaten" rubriek aan de linkerzijde van het itunesscherm. Alleen de CD uitwerpen wanneer een groen vinkje, wat betekent dat het nummer is ingevoerd, wordt weergegeven naast elke song op het importeren scherm.

5

Klik op "Library" om de nummers die u zojuist zijn geïmporteerd.

Aankoop muziek uit iTunes Store

6

Klik op het iTunes-symbool op het bureaublad te openen van iTunes.

7

Klik op 'iTunes Store' aan de linkerkant van het itunesscherm.

8

Voer een naam van een nummer, album of artiest in het veld "Zoek in Store" in de rechter bovenhoek. U kunt ook de "Top Charts" of de albums op de startpagina van de iTunes Store bladeren.

9

Klik op "Buy" wanneer u bent klaar om te kopen een album of een nummer. Het tabblad "Buy" zal een lijst van de prijs van het item. Het item zal downloaden naar uw iTunes-account en worden weergegeven in uw iTunes-bibliotheek. Om te controleren op de download-proces, klikt u op "Gekocht" onder "Store" aan de linkerzijde van iTunes.

10

Voer uw Apple ID en wachtwoord in wanneer veroorzaakt als u al niet in je iTunes-account hebben aangemeld.