Hoe speel je een. WAV-bestand in PythonPython's uitgebreide verzameling standaard bibliotheken kunnen programmeurs om een breed scala van taken te programmeren. Python is een "batteries included" taal: niets anders toe te voegen. Trouw aan vorm heeft Python ingebouwde functies voor het lezen en schrijven van sommige audio vijl opmaak. Helaas, er zijn geen standaard manieren audiobestanden wilt afspelen in het breed scala aan hardware en besturingssystemen die de Python-programmeur kunt tegenkomen. Standaard Python, echter, omvat een eenvoudige manier om de klus te klaren. De "os" of besturingssysteem module laat de programmeur het gebruik van het onderliggende besturingssysteem te doen van de werkelijke hoeveelheid werk voor het afspelen van het bestand.

Instructies

Spelen. WAV-bestanden met Python op Linux

1

Druk gelijktijdig op de "ALT" en F2-toets. Geef "python" in het invoervak. Selecteer de optie voor het toestaan van Python om te draaien in de Linux terminal. Klik op de knop "Run".

2

Bij de prompt Python importeren de os module door te typen "importeren os".

3

Voer de volgende system call op de opdrachtregel van Python.

OS.System ("aplay-sounds/test.wav")

Vervang de parameter "sounds/test.wav" door de locatie en de naam van het WAV-bestand moet worden afgespeeld.

4

Druk op de return of enter toets om het uitvoeren van de code.

Spelen. WAV bestanden met Python op Windows XP

5

Klik op de knop van het menu Start en selecteer vervolgens "Run" om te laden het opdrachtverwerkingsprogramma van Windows.

6

De Windows-opdrachtprompt, typ "python" en druk vervolgens op de enter-toets. Sommige installaties vereisen het pad naar de map met de Python binaries om Zoek en laad de interpreter. Bijvoorbeeld als Python 2.7 is de geïnstalleerde versie, de Python-interpreter te laden voert u "c:\python27\python."

7

Bij de Python opdrachtregel prompt Voer "importeren os" en druk op de enter-toets.

8

Voer de volgende opdracht in de Python interpreter prompt de Golf-bestand af te spelen.

OS.System ("/min mplay32 versneld starten/sluiten tada.wav")

Vervang de parameter "sounds/test.wav" door de locatie en de naam van het WAV-bestand moet worden afgespeeld.

9

Druk op de return of enter toets om te spelen de wave-bestand.

Tips & waarschuwingen

  • Python programmeurs hebben verschillende open source audio-bibliotheken beschikbaar waarmee de klassen en methoden die nodig zijn voor het spelen van de populaire audio vijl opmaak kunnen. Deze bibliotheken hebben vaak afhankelijkheden: andere libraries of bestanden nodig zijn om hen te installeren en te functioneren.
  • Python's "os.system()" functie kan elke standaard besturingssysteem opdracht moet worden uitgevoerd of de Python interpreter is gemachtigd om uit te voeren. Het is mogelijk om in te voegen van de opdrachten voor het verwijderen of de toegang tot belangrijke gegevens en toepassingen.