Hoe Sony Memory Card foto's overzetten naar een Computer

Sony in 1998 onthuld hun geheugen kaart variant, de Memory Stick (MS). Sindsdien heeft het bedrijf komen met een aantal varianten die deze basistechnologie weggelopen en bieden gebruikers met de data-overdracht opties die ze nodig, all-in-een kleine, externe kaart hebben. De inhoud van deze kaarten overzetten naar een computer is niet een moeilijke taak, maar er een paar stappen in gedachten te houden zijn als er een paar verschillende routes zijn te nemen.

Instructies

1

Het onderzoeken van uw computer en de bijbehorende verschillende poorten. Dit is nodig om de compatibiliteit van de Sony Memory Stick. Sommige computers, evenals andere elektronische apparaten, zijn automatisch voorzien van kaartlezers. Echter, de aard van de Memory Stick hebt (zoals een Memory Stick Pro Duo, bijvoorbeeld) kunnen niet rechtstreeks compatibel met uw computer. Het is best om deze kennis in de hand unidirectioneel of andere vanaf het begin.

2

Uitwerpen van de Sony Memory Stick van uw apparaat. Als uw computer een compatibele kaartlezer heeft gewoon de stick zorgvuldig in de lezer plaatst.

3

Navigeren op uw bureaublad. Onder de optie "My Computer" op uw PC vindt u de optie te klikken op de Memory Stick-apparaat en toegang tot de inhoud van de foto. U kan deze downloaden naar uw computer voor de opslag en latere inzage. Verbreken verbinding/verwijderen de Sony Memory Stick niet totdat alle inhoud worden gedownload. Als u wilt stoppen met downloaden op elk gewenst moment, doen geen ruk uit de stok-in plaats daarvan, moet u de overdracht via de instructies op het scherm eerst te annuleren.

4

Overweeg de aankoop van een externe geheugenkaartlezer voor uw computer, als uw apparaat beschikt niet over een ingebouwde in, interne kaart lezer optie die de Sony Memory Stick ondersteunt en de bovenstaande stappen niet mogelijk zijn. Een aantal externe kaartlezers kan worden gekocht voor uw Mac of PC waarmee de lezing van Sony kaarten in een snelle en eenvoudige proces via de USB 2.0 standaard (zie bronnen hieronder).

5

De nieuwe geheugenkaartlezer op uw computer installeren. Als u wilt gebruiken de lezer van de geheugenkaart, zorg te installeren schijven/drivers die met de hardware komen, na Auto installeer tovenaar die verschijnen moet wanneer de computer het nieuwe apparaat herkent en ladingen van de schijf via uw schijf.

6

Start de computer opnieuw, en sluit de USB-draad leidt van de externe lezer in een van de USB-poorten van de computer. Dan, Sony Memory Stick overdracht mogelijk via dit apparaat simpelweg door het wilt uitpakken vanaf uw camera of mobiele telefoon toestel en plaatsen binnen de externe lezer tot het klikken zonder speling op zijn plaats.