Hoe sneller een trage verbinding

Hoe sneller een trage verbinding


De invoering van breedband heeft gezien Internet snelheden aanzienlijk toeneemt in de afgelopen jaren leidt tot 2011. Vezel optische technologie heeft gezien die snelheden nog meer tempo verzamelen maar veel consumenten vinden dat ze niet in staat om gegevens tegen de tarieven die hun Internet-serviceproviders geven te verwerken. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige processen die computer gebruikers overwegen kunnen om hun internetverbindingen tot volle snelheid. De meeste van hen zijn relatief eenvoudig te implementeren en de resultaten kunnen vaak onmiddellijk.

Instructies

1

Upgrade je bestaande browser en geniet van sneller Internet snelheden met onmiddellijke ingang. Nieuwere versies van uw bestaande software zijn vaak meer efficiƫnt vanwege de manier waarop gegevens worden gedownload. Overweeg Internet Explorer vervangen door een sneller alternatief zoals Mozilla Firefox of Google Chrome. Internet Explorer haalt gegevens sequentieel en dit maakt download snelheden langzamer.

2

Pas de routerinstellingen van uw om te maximaliseren van de prestaties van de hardware. Raadpleeg uw gebruikershandleiding om te zoeken naar manieren om te fine-tunen van uw router en, waar mogelijk, instellen van WPA-codering om te stoppen met buren uit het "leechen" uw internetservice. Overweeg om een hoge kwaliteit router; vele stukken van hardware die door uw Internet-aanbieder zal zelden hebben de mogelijkheden van de duurdere onderdelen van de apparatuur.

3

Raadpleeg uw Internet-provider en upgrade naar hun nieuwste pakketten. Vergeet niet dat de afstand die u live vanuit de uitwisseling invloed op uw verbinding hebben zal. Bovendien, periodes van hoog-gebruik zal uiteindelijk invloed op uw geadverteerde snelheden.

4

Open de task manager op uw computer en het isoleren van toepassingen die gebruikmaken van uw internetverbinding te laten functioneren. Veel programma's werkt geruisloos op de achtergrond en omdat ze zelden om toestemming om uw verbinding te gebruiken vragen, kunt u mogelijk niet op de hoogte van het feit dat ze worden vertragen neer uw service. Windows-updates, real-time internetbeveiligingsprogramma's en online mediaspelers zijn slechts een klein voorbeeld van functies die kunnen worden in het geheim afbreuk te doen aan uw bestaande snelheden.

5

Upgrade de antenne op uw router om signaalsterkte te verhogen. Vele routers, vooral die in bulk geleverd door Internet serviceproviders, hebben slechts een lengte van ongeveer 2dBi. Koop een alternatief met een lengte van rond 10dBi en Internet snelheden tot wel 50 procent kunnen toenemen.

6

Gebruik een Ethernet-kabel voor aansluiting op alle desktop computers in uw huishouden. Hoewel draadloze technologie zeer handig voor laptops is, is het zelden essentieel voor computers die worden gebruikt op dezelfde locatie op een dagelijkse basis. Koop een Ethernet-kabel van superieure kwaliteit met het potentieel voor snellere gegevensoverdracht in plaats van met behulp van massa geproduceerde kabels die kits verstuurd door Internet serviceproviders worden geleverd.

7

Lees consumentenrapporten en tijdschriften om uit te vinden als er snellere alternatieven beschikbaar zijn van andere aanbieders van Internet op uw lokaal gebied zijn. U vindt dat u wilt zien uit uw bestaande contract eerst maar door het raadplegen van een nieuwe provider bij de vroegste gelegenheid, u kundig voor het risico van downtime te vermijden zitten moet wanneer u verbindt zich ertoe een nieuw contract.