Hoe sneller de Processor op een Optiplex GX280

De bewerkerspaander van, of central processing unit (CPU), is de centrale hardwareapparaat op het moederbord van elke computer. Als uw computer overwerkte en geladen omhoog met programma's wordt, wordt de CPU kan vertragen. Om te versnellen naar de interne processorchip, moet u upgraden naar een snellere model. De Dell OptiPlex GX280 desktop computer komt geïnstalleerd met een 2,8-GHz processor van Intel Pentium 4; het upgraden is vereist gedeeltelijk ontmanteling van de toren van de computer.

Instructies

1

Zet de computer uit. Ontkoppel alle stroomkabels en randapparatuur van de computer. De toren draaien zodat het achterpaneel met u kampt, en de toren lag op haar linkerzijde. Bevestig een elektrostatische ontladingen (ESD) riem aan uw pols elektrische om schade te voorkomen aan het moederbord tijdens demontage.

2

Druk op de rechterkant toegang deelvenster release knoppen op de zijkanten van het boven- en onderkant van de toren van de computer. Pak het deelvenster van de juiste toegang vanuit de achterzijde van de computer. Kantel het scherm van de toegang vanaf de computer te onthullen van de interne componenten.

3

Zoek de processor koeling vergadering uitsteekt vanaf het midden van het moederbord. Haal de koelventilator netsnoer en de stroomvoorziening DC kabels van de moederbord. Til de koelventilator lijkwade uit de koeling vergadering te onthullen van de heatsink apparaat.

4

Losraken van de bewaring van de groene hendel aan de rechterkant van de heatsink. Kantel de hendel omhoog om los van de heatsink van haar compartiment op het moederbord. Trek voorzichtig de heatsink uit de bewerkerspaander van en naar de computer.

5

Laat de retentie clip beveiligen van de processor beschermhoes in plaats. Kantel de cover omhoog te onthullen de hele processorchip. Elke zijde van de bewerkerspaander van begrijpen. De chip bevrijden van een socket. Opslaan van de verwijderde chip in een statisch-vrije plastic zak.

6

Het omkeren van deze procedure als u wilt installeren van de nieuwe processor. Monteer uw computer.