Hoe slim Filter verwijderen

Adobe Photoshop slimme filters toestaan dat een bereik van Photoshop-filters worden toegepast op "Slimme objecten," die lagen bevatten. Niet elke slim filter zorgt voor de resultaten die oorspronkelijk bedoeld waren. Wanneer u ontevreden bent, kunnen slimme filters worden aangepast of alleen verwijderd. Een slim filter alleen verwijderen duurt een paar minuten, waarna verschillende slimme filters vervangen kunnen als u wenst.

Instructies

1

Ga naar het deelvenster 'Lagen' in de rechterbenedenhoek van het venster van Adobe Photoshop. Kies het slimme filter die je wenst te verwijderen in het menu "Lagen".

2

Markeren en sleep het slimme filter dat u verwijderen naar de Prullenbak wilt-vormige "Delete" icoon in de werkbalk van de onderkant van het vak "Lagen".

3

Zoek en met de rechtermuisknop op de laag "Slim Object" als u gebruikmaakt van meerdere slimme filters wilt verwijderen van alle van hen. Breng omhoog het menu van de "Layers", en 'Slimme Filters wissen' selecteren in de afbeelding van de "Smart Object". Dit zal het uitroeien van alle slimme filters die zijn toegepast op de afbeelding.