Hoe Set Up an Automated eBook Business op eBay

Hoe Set Up an Automated eBook Business op eBay


eBooks gebruikt om te worden verkocht op eBay met digitale levering - wat betekent dat de koper ontvangen een downloadkoppeling om te verwerven van het eBook, zodra de betaling is verricht. De eBay-regels zijn veranderd met betrekking tot de eBooks. Verkopers zijn niet langer toegestaan om te verkopen eBooks met digitale levering. Alle eBooks moet worden gebrand op een CD en verstuurd naar de klant. Informatie over het instellen van een geautomatiseerde eBook verkoopmogelijkheden op eBay.

Instructies

1

Onderzoek wat eBooks verkopen op eBay beste. Controleer aanbiedingen, Hammertap en Terapeak voor welke boeken de bestsellers zijn, verkopen meestal en verkopen voor de hoogste prijzen. Ook het hulpprogramma voor zoekwoorden van Google AdSense te gebruiken om te bepalen welke soorten eBooks zijn online wordt gezocht.

2

De beste strategie voor verkopen eBooks op eBay is tot groep eBooks samen per onderwerp, en zo veel mogelijk op een CD branden. Bijvoorbeeld, als u vindt eBooks over geld besparen met grocery coupons, zuinig leven of huishoudelijke begrotingen zijn goede verkopers, u kunt een inzameling van eBooks over dit onderwerp.

3

Google Gratis eBooks, gratis eBook downloads, enz. U kunt alleen verkopen die rechten doorverkopen hebben. U kunt ook eBooks met privélabels opsomming van rechten. Beginnen met het opbouwen van eBook bibliotheek en download gratis ebooks zijn in best verkochte categorieën.

4

U kunt ook uw eigen eBooks schrijven en opnemen uw met affiliate links. Verkopen eBooks op eBay voor 99 cent. De strategie is om te vullen eBooks met affiliate links die zullen verdienen voor u in de toekomst als lezers klik op uw links.

5

Automatiseren van uw eBook-bedrijf. Het huren van een derde partij voor het distribueren van uw eBook op CD, wanneer een verkoop wordt gedaan. Dit meestal kost ongeveer $1 voor de CD en $1 voor de scheepvaart. Alles wat je hoeft te doen wanneer een verkoop wordt gedaan is e-mail de externe leveranciers met de informatie van de klant. U wordt maandelijks gefactureerd voor de service.

6

Controleer de sectie van de middelen hieronder voor meer informatie over verkopen eBooks op eBay.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd uw onderzoek te doen voor om het even wat op eBay te verkopen.