Hoe sessies om levend te houden met JavaScript

Het is nuttig om JavaScript te houden een websessie leven wanneer een gebruiker kan worden voltooiing van een langdurig of belangrijke formulier gebruiken. Als je een lange tijd nemen de sessie kan een time-out, en alle informatie die u ingevuld op het formulier zullen verloren gaan, en u kon krijgen uitgelogd. Een manier om de sessie met JavaScript levend te houden is om ervoor te zorgen dat de browser om te herladen periodiek een kleine afbeelding op de webpagina.

Instructies

1

Open uw HTML-bronbestand in een teksteditor, zoals Notepad van Vensters.

2

Plaats een JavaScript-functie in de head-sectie van het bestand met de code "< script type =" text/javascript"> setInterval(function() {var myelement = document.getElementById('myimg'); myelement.src = 'image.gif?rand=' + Math.random();}, 100000); < / script > ". De browser roept de functie periodiek, opnieuw laden van een afbeelding te houden in de sessie leven. Vervangen door '100000' hoe vaak u wilt vernieuwen van de sessie in milliseconden.

3

Voeg de code toe "< img breedte ="1"height ="1"id ="myimg"/ >" overal in het hoofdgedeelte van het HTML-bestand. Dit beeld zal houden krijgen herladen door de JavaScript-functie, te voorkomen dat de sessie time-out in te stellen. Als u gebruiken een andere afbeeldingsbestand wilt, en vervangen door "afbeelding.gif" hier, in de JavaScript-functie, de naam van uw eigen bestand.

4

Het HTML-bestand opslaan en laden het naar uw server.