Hoe SEO leren Online

Search Engine Optimization of SEO, verwijst naar de modificatie van online-inhoud om het gemakkelijker te vinden in zoekmachines. Deze methode helpt inhoudsproviders efficiënter producten en diensten promoten. Vanwege de hoeveelheid concurrentie tussen webmasters, online het leren van SEO is een essentiële vaardigheid in de huidige markt.

Instructies

1

Schrijf gemeenschappelijke woorden en zinnen in uw inhoud. Vraag jezelf af wat zinnen mensen gebruiken bij het zoeken naar bepaalde informatie of dienst. Houd je tekst beknopt. Ga naar uw zoekmachine van keuze en experimenteren met verschillende manieren van het vinden van informatie met behulp van een verscheidenheid van woorden en zinnen.

2

Gebruik trefwoorden die in hoge vraag en zijn geringe concurrentie. Tools zoals Google AdWords en WordTracker bieden statistieken over trefwoorden zocht op een maandelijkse basis. Analyseren van elke zin die wordt niet veel gebruikt door websites, die eveneens is vermeld binnen de afdeling Statistiek. Dit is een efficiënte manier om unieke blijven terwijl het verstrekken van goed geoptimaliseerde inhoud voor de zoekmachines.

3

Bepalen van uw algemene rang op het Internet. De SEO leerproces bestaat om te weten waar uw inhoud staat onder uw concurrenten. Diensten zoals Alexa en PRChecker verstrekken dergelijke informatie als u uw website in hun "Search"-tool invoert.

4

Kijk voor algemene paginarang van uw concurrent en vergelijken met de jouwe. Bijvoorbeeld, een website kan momenteel rang hoger omdat de informatie daarin is vastgesteld voor een lange periode van tijd. Echter, als geen nieuwe informatie over een onderwerp aanwezig is, de kans aangrijpen om te voorzien van verse, kwalitatief hoogwaardige inhoud op uw website.

5

Analyseren uw demografische en geoptimaliseerde inhoud te bieden voor een bepaalde doelgroep. Deel van het leren van SEO online is het bepalen van die uw diensten of content. Bijvoorbeeld, om aan te trekken lezers die in tropische gebieden wonen, zich richten op producten, diensten of informatie die betrekking op hun omgeving heeft. Gebruik Google Analytics of iWebTrack om te zien waar uw pageviews vandaan. Als niet volledig voldaan, wijzig uw gekozen zoekwoorden en studie van uw website analyse dienovereenkomstig.

6

Schrijf over lopende trends en populaire onderwerpen. Online SEO leren door te analyseren welke gebruikers momenteel zijn geïnteresseerd in. Google Trends, bijvoorbeeld, biedt de 10 meest gezochte zinnen elke dag. Observeren van alle herhalende of verwante onderwerpen en informatie verstrekken over het.