Hoe schrijf je in MLA-indeling voor Microsoft Word Processor

Hoe schrijf je in MLA-indeling voor Microsoft Word Processor


MLA stijl verwijst naar de Modern Language Association en wordt regelmatig gebruikt voor studies op het gebied van menswetenschappen en vrije kunsten. Het maakt gebruik van een eenvoudige stijl met korte in-text citaties die overeenkomen met een lijst van werken geciteerd aan het einde van het document. Veel universiteiten en scholen, evenals magazines en tijdschriften dienst MLA stijl. Alles wat die u weten moet over het opmaken van een document in MLA stijl een overzicht van de MLA-handboek voor schrijvers van Research Papers (zie bronnen).

Instructies

1

Open een leeg document in Microsoft Word 2007.

2

De tekst opmaken zoals aanbevolen door de MLA-stijl, waarin de regelafstand tekst, een leesbaar lettertype, zoals Helvetica of het lettertype Times New Roman en 12 pt. Klik op de "Home" tab. Klik op het pictogram "Regelafstand" in de groep "Alinea". Selecteer "2.0" te regelafstand 2 voor het document opgeven. U kunt ook klikken op de pijl rechts van het woord "Lid" om het dialoogvenster "Lid" en onder "Regelafstand" kiezen "Double" uit de drop-down box. Klik vervolgens op 'OK'.

3

Kies een tekengrootte lettertype en 12 pt in de groep "Lettertype". U kunt ook klikken op de pijl rechts van het woord "Font" om het dialoogvenster "Lettertype". Hiervandaan kunt u wijzigen in het lettertype Times New Roman en wijzig de tekengrootte 12 pt. Klik vervolgens op 'OK'.

4

De paginamarges instellen op 1 inch aan alle kanten. Klik op het tabblad "Paginalay". In de groep 'Pagina-instelling', klikt u op "Marges" en controleer of 'Normal' is geselecteerd.

5

Maak een kop in de hoogste-juiste hoek van elke pagina met uw achternaam en het paginanummer. Om dit te doen, klikt u op het "Invoegen" tabblad. Klik in de groep "Koptekst & voettekst" "Header". Selecteer "Leeg". Klik op het tabblad "Ontwerp" in de groep "Koptekst & voettekst" op "Paginanummer". Selecteer "Bovenkant van pagina" en "Gewone nummer 3." Typ uw laatste naam voor "1" op de eerste pagina.

6

Beginnen met typen. Als u het schrijven van een research paper voor een klasse, voert u uw naam, hoogleraar's, cursus naam en datum in de linker bovenhoek. Maak een gecentreerde titel op de volgende regel. Slechts één spatie invoert achter de punt aan het einde van elke zin (in plaats van twee, die gewoonlijk wordt gedaan).

7

Voer in-text citaties na een direct citaat of parafrase haakjes te gebruiken. Elke bronvermelding zal verwijzen naar de lijst van werken aan het einde van het document. Als de naam van de auteur wordt vermeld in de zin, typt u alleen het paginanummer van de bronvermelding in de haakjes. Anders, voer de naam van de auteur gevolgd door het paginanummer.

Bijvoorbeeld, antwoordt"gevraagd Hester als Pearl weet waarom haar moeder draagt the scarlet letter, ze dat het dezelfde reden dat de minister zijn hand over zijn hart (Hawthorne 158 houdt)."

8

Typ de lijst van werken geciteerd aan het einde van het papier. Zie bronnen om te bepalen hoe elk type werk opmaken. Ze staan in alfabetische volgorde volgens de achternaam van de auteur.

Tips & waarschuwingen

  • Deze instructies alleen betrekking hebben op de basisprincipes van de MLA-stijl. Verwijzen naar het MLA-handboek (zie bronnen) voor elke vraag die u over het opmaken van de MLA wellicht.