Hoe schrijf je een succesvolle Online Dating Profiel voor jongensDatums met aantrekkelijke en intelligente vrouw met een online dating profiel krijgen kan lijken als een ontmoedigende taak. Vaak zijn er meer mannen dan vrouwen die zijn vermeld op de meeste dating websites, zodat de concurrentie stijf is. Om de aandacht van de vrouw die u wilt vastleggen, moet u de kunst van het samenstellen van een dwingende, eerlijk en humoristische profiel dat u op een echte en aantrekkelijke manier presenteert beheersen. Dit vergt sommige auto-evaluatie en reflectie om aan te trekken precies wie u zoekt. Hoe meer leert u te waarderen en accepteer jezelf volledig, hoe meer zullen anderen hetzelfde doen.

Instructies

Uw profiel samenstellen

1

Maak een lijst van eigenschappen over jezelf. Hoe langer de lijst, hoe meer u zal hebben om uit te kiezen. Blijf positief en omvatten dingen die andere mensen hebben u verteld over jezelf. Uw passies, geweldige prestaties en leven doelen toevoegen aan de lijst. Concentreren op dingen die je te van de massa's wanhopig mannen op de dating sites scheiden.

2

Maak een nieuw document met de eigenschappen die u wilt opnemen in uw profiel. Herschrijven van de trekken met boeiende en interessante details. Don't say, "I love om te koken." Zeggen: "mijn favoriete gastronomische schotel te bereiden is een weelderige vier kaas en biologische grond buffalo vlees lasagne met een rauwe cashew strawberry cheesecake voor dessert." Herschrijven van elk van de eigenschappen met zo veel detail als je kunt. De nieuwe lijst met gedetailleerde eigenschappen te herlezen. Als om het even welk van hen droge of saai lijken, animeren ze met details en humor. Schrijf niet, "Ik ben zeer zeker." Schrijven, "Ik deed een solo 10-camping, wandelen en bergbeklimmen dagtocht in de Rockies."

3

Schrijf een lijst van de dingen die u in een partner of een datum zoekt. Neem zoveel specifieke gegevens als je kunt over wat je in een partner wilt. Besteden de tijd en energie om duidelijk zijn over wat u precies wilt. Dit bespaart u tijd en moeite bij de beslissing als je date een goede match voor u is.

4

Schrijf een moordenaar titel en openingszin die leidt naar de gedetailleerde lijst van eigenschappen, passies, doelstellingen en wat u zoekt in een partner. Aandacht van de lezer krijgen en houden. Besteden zoveel tijd als u wilt maken een aandacht grijpen titel en openingszin.

5

Verwijder alle negatieve uitspraken over jezelf, met inbegrip van iets dat je klinkt maakt wanhopige of onzeker. Zoeken naar zwakke plekken in het profiel en verwijderen of herschrijven van hen. Als u over de kwaliteit van een zin twijfelt, verwijderen. Vasthouden aan een sterk, boeiend materiaal voor uw profiel.

6

Heb een mannelijke vriend lezen van uw profiel en maak suggesties. Je vrienden zullen u laten weten als u als een verliezer in uw profiel klinkt. Het is beter om wijzigingen dan te komen als een verliezer aan alle vrouwen bekijken van uw live profiel online te horen van hen.

7

Heb een vriend van de vrouw u vertrouwt uw profiel gelezen en aanpassingen volgens haar reacties. Vrouwen vragen vrienden die u aantrekkelijk om te lezen van uw profiel en geven u advies. Neem hun advies en wijzigingen dienovereenkomstig.

8

Een recente foto die maakt je fatsoenlijk te omvatten. Niet een afbeelding kiezen waarmee niets ziet hoe u in persoon verschijnen. Zelfs als uw schrijven zo fascinerend als Stephen King's is, moet u het opnemen van een foto om mensen om uw profiel te lezen. Uitgaven van de vijf minuten die zich uitstrekt je gezicht voordat uw foto genomen zal een blik meer verse en biologische afschilderen. Zorg ervoor dat je gezicht weer voor ontmoeting met uw datums rekken. U zult versteld staan hoe veel meer duidelijk u zal waarnemen en worden opgevat door uw nieuwe potentiƫle partner.

Tips & waarschuwingen

  • Als u problemen ondervindt met het schrijven van duidelijk en nauwkeurig, vinden een vriend of huren van een editor om te schrijven van uw profiel op basis van uw notities. Uw profiel opslaan als een document op uw computer zodat u kunt op andere dating sites gebruiken en breng wijzigingen aan je resultaten. Vergeet niet dat u altijd uw profiel wijzigen kunt als het niet werkt. Wacht niet om te posten uw profiel totdat het perfect; post en verbeteringen na verloop van tijd.
  • Je weet nooit wie zal ontmoeten op het Internet. Wees voorzichtig met het vrijgeven van teveel persoonlijke informatie in uw profiel.