Hoe schoon uit ongewenste bestanden die op hun eigen draaien blijven

Hoe schoon uit ongewenste bestanden die op hun eigen draaien blijven


Computers zijn een verzameling programma's en processen die ons helpen voltooien van vele taken van het organiseren van foto's voor het afdrukken van documenten. Echter in de loop van een normale computer gebruiken een aantal van deze programma's en proces kan opstapelen in de harde schijf van uw computer, rennen unwantedly en CPU-kracht die anders naar het maken van uw computer sneller kan gaan duren. U kan uw computer van deze programma's verwijderen met behulp van de Schoonmaakbeurt van de schijf programma dat is geladen op Windows-computers. Schijfopruiming verwijdert tijdelijke bestanden, waar soms schadelijke programma's verbergen, verstopt raakt uw systeem.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop in de buurt van de linkerbenedenhoek van het scherm. Selecteer en klik op "Alle programma's" of "Program Files" uit de lijst.

2

Klik op de "Accessoires" map en vervolgens de map "System Tools". Selecteer en open de "Disk Cleanup" programma uit de lijst.

3

Kies "Mijn Files Only" of "Bestanden van alle gebruikers". "Alleen mijn bestanden" ruimt bestanden alleen op uw login-profiel, terwijl 'Bestanden van alle gebruikers' bestanden van alle de login-profielen die momenteel worden gebruikt op de PC reinigt. Kies "C Drive" uit het drop-down menu en klik op 'OK'.

4

Schakel de selectievakjes naast alle van de bestandstypen die u wilt verwijderen van uw PC. Controleer altijd 'Temporary Internet Files' en 'Temporary Files' Schakel programma rommel die uw computer vertragen kan. Klik op "OK" om de geselecteerde bestanden te verwijderen.

Tips & waarschuwingen

  • Een Schijfopruiming uitvoeren eenmaal per week om uw computer geoptimaliseerd houden.