Hoe schoon uit Nvidia bestanden

NVIDIA is één van de toonaangevende producenten van grafische technologie. NVIDA heeft een heleboel nuttige software door de jaren heen--bijvoorbeeld Ntune. U kunt belangrijke instellingen wijzigen, zoals de kloksnelheden in de BIOS, terwijl u een besturingssysteem gebruikt. Echter, deze nieuwe software kan vertragen uw computer als uw systeem is niet in staat zijn deze nieuwe, hoogwaardige programma's te ondersteunen. En dat is waarom u ze niet nodig en dient deze--te verwijderen zij alleen de prestaties van de computer belemmeren.

Instructies

1

Ga naar het bureaublad van uw computer en vind de snelkoppeling "My Computer". Klik op het. Als de snelkoppeling is niet daar, ga naar het menu Start, die op de linker benedenhoek van het scherm, vouwen, en toegang tot "My Computer" of "Computer" vanaf daar.

2

Klik op de "lokale schijf (C:)", die de belangrijkste harde schijf van uw computer en alle essentiële programma's en het besturingssysteem zijn opgeslagen.

3

Ga naar de map Program Files op de belangrijkste harde schijf.

4

Scroll naar beneden in de dossiers van het programma totdat u "Nvidia." De programmabestanden worden alfabetisch gerangschikt, en de "N"-toets krijgt u met de programma's die beginnen met de letter N ogenblikkelijk.

5

Met de rechtermuisknop op de map van Nvidia; een lijst moet worden weergegeven met vele opties. Selecteer 'Verwijderen' en klik vervolgens op "Yes" in het venster dat waarin u wordt gevraagd verschijnt of u echt wilt verwijderen van de programma's. Wacht totdat de bestanden worden verwijderd. Opmerking dat je programma's niet verwijderen wanneer ze gebruikt worden.