Hoe schoon PC fouten

Hoe schoon PC fouten


Algemene PC fouten worden veroorzaakt door slechte computer onderhoud en ongeldige vermeldingen in het Windows-register. Deze problemen oplossen door met behulp van ingebouwde Windows-toepassingen en andere software programma's op een regelmatige basis en de duurdere reparatie kwesties vermijden. Niet alle fouten zijn echter algemene PC software fouten, en kunnen in plaats daarvan worden hardware-gerelateerde fouten. Deze worden meestal geïdentificeerd door een nummer voor de fout, en vanwege hun complexiteit aangebracht, de ervaring van een betrouwbare technicus nodig.

Instructies

1

Ga naar "Start," "Alle programma's" en open uw antivirus programma. Als u een antivirus programma niet hebt, download en installeer een gratis programma zoals AVG, Avast of ZoneAlarm. Selecteer de optie "Scannen mijn computer" en laat de antivirus een volledige scan uitvoeren.

2

Terug naar "Beginnen," "Alle programma's" en selecteer de optie "Accessoires". Kies "Systeemwerkset" uit de lijst met opties en klik op "Schijfopruiming." Selecteer de aandrijving die u schoon wilt; in de meeste gevallen zal dit de "C:" drive. Zodat het programma automatisch comprimeren oude bestanden, die kunnen een paar minuten of een paar uur, afhankelijk van hoe vaak u het hulpprogramma hebt gebruikt. Vinkje alle vakken. Dit zijn tijdelijke internetbestanden, Prullenbak, installatie en andere bestanden die u niet langer nodig hebt en interfereert niet met een programma of document hebt opgeslagen. Klik op "OK" en laat het hulpprogramma om de benodigde gebieden schoon te maken.

3

Klik op 'Start', 'Alle programma's ' en kies 'Windows Update'. Klik op "Check for Updates" in het linker deelvenster van het venster.

4

Terug naar "Beginnen," "Alle programma's," "Accessoires" en selecteer "Schijfdefragmentatie." Selecteer 'Nu defragmenteren' en klik op 'OK'. Wacht tot het proces te voltooien, die een paar uur, afhankelijk van de disk versnippering en de grootte van de harde schijf duurt.

5

Het downloaden van een betrouwbaar register cleaner zoals arts van de fout, RegCure of Registry Fix (zie bronnen). Sla het bestand desgevraagd uitvoeren of opslaan.

6

Dubbelklik op het pictogram van het opgeslagen programma om de installatie te starten en de aanwijzingen van het installatie scherm doorklikken totdat het programma de installatie voltooid. Dit duurt slechts een paar minuten, zoals de programma's klein zijn.

7

Ga naar "Start", "Alle programma's" en open het nieuwe programma. Klik op de knop "Start" of "Scannen", zodat het programma zal beginnen met het controleren van het register. Er verschijnt een lijst van ongeldige vermeldingen en u kunt klikken op elk met het handmatig corrigeren of klik op "Fix All" om alle de registervermeldingen terug te naar normale keren.

8

Start de computer opnieuw op en werken zoals u gewend bent. De PC-fouten moeten worden gegaan.