Hoe schoon het toetsenbord van een Laptop van Apple

Het toetsenbord van uw laptop kunt krijgen rustige vuil door de jaren heen. Vele malen is wanneer toetsen beginnen te houden of niet wilt helemaal omlaag duwen, het vanwege het vuil dat onder de toetsen heeft opgelopen. De enige manier om het probleem oplossen wanneer dit begint te gebeuren is de tijd nemen om goed schoon uw toetsenbord. Op een Apple-laptop, met name de oudere modellen waarvoor geen ruimte tussen de toetsen, vindt u het lastig om het toetsenbord schoon te maken. Hier is een gids over hoe u uw Apple laptop toetsenbord om de levensduur van de computer en houd het kijkt aardig kunt schoonmaken.

Instructies

Het verwijderen van de toetsen

1

Maak een foto van het toetsenbord zodat u waar de sleutels gaan weet voordat u begint om ze te verwijderen.

2

Til elke sleutel uit het midden van de bodem met een metalen nagelvijl of een ander object met een stevige dunne tip tot het onderste deel van de sleutel "pops" off van het toetsenbord. U moet het object Schuif naar voren als je lift de sleutel om te verwijderen van de sleutel van het toetsenbord. Wat u wilt doen is dia het puntje van de nagelvijl tussen de onderkant van de sleutel zelf en het stukje plastic dat het op zijn plaats houdt. U kunt ook een dunne paar pincet te verwijderen van de toetsen op mijn toetsenbord. De eerste sleutel misschien lastig zijn omdat u niet echt zien wat u met werkt, maar zodra u erachter te komen hoe de toetsen op het toetsenbord zijn aangesloten, de rest van de sleutels zal meevallen. Vergeet niet te zacht worden als u niet wilt breken iets.

3

Kantelen van de sleutel omhoog en terug tot het bovenste gedeelte van de belangrijkste "pops" losse; de sleutel moet nu volledig vrij van het toetsenbord. Doe dit langzaam en zachtjes zodat u niet een van de fragiele kunststof stukken breken.

4

Stel de toetsen in een kom met warm zeepwater. Mild afwasmiddel moet enkel fijn werken.

5

Wassen elke sleutel individuele met een spons, zodra alle sleutels zijn verwijderd. Zorg ervoor dat je zowel de toppen en de bodems van de sleutels wassen. Als u vindt dat de spons te groot is kunt u een wattenstaafje om schrobben de sleutels individueel.

6

De toetsen uiteengezet op een handdoek te drogen nadat ze zijn gewassen. Dit zal hen in staat stellen tijd om te drogen terwijl u schoon het deel van het toetsenbord onder de toetsen.

Schoonmaken van het gebied onder de toetsen

7

Start met behulp van een vacuüm met een slang of een speciale computer vacuüm om de grote stukken van puin uit het toetsenbord. Als u geen een vacuüm met een slang, dan kunt u ingeblikte lucht die kan worden gekocht bij een kantoorboekhandel. Als u gebruikt de ingeblikte lucht, maar zorg ervoor dat u zijn waait het puin weg van het toetsenbord in plaats van omlaag in kleine spleten.

8

Gebruik katoenen wissers te reinigen van de ruimte tussen waar elke sleutel zal gaan zodra u gekregen van de grotere brokken van puin ontdoen hebt. Katoenen wissers zijn geweldig voor het schrobben van de smurrie uit je het toetsenbord zodra alle sleutels zijn verwijderd. Als er een aanzienlijke hoeveelheid smurrie kunt u om te beginnen met de rand van een opgevouwen stuk papier handdoek voordat u start met het gebruik wissers, anders zal je doorlopen een flink aantal.

9

Verwijder de plastic stukken die de toetsen op zijn plaats te houden, als u denkt dat u wilt en die in een warm sopje ook geniet. Voor een gemiddelde schoon is het meestal niet nodig om te verwijderen van de stukjes plastic omdat u kunt voldoende schoon het toetsenbord zonder deze stap. Echter als u wilt, kunt u verwijderen die stukken en ze wassen in een sopje, net zoals je deed de sleutels. Als u dit doet, maar zorg ervoor dat ze volledig droog zijn voordat je ze weer op het toetsenbord.

10

Halen van de laptop met het scherm open en schud zachtjes los puin dat kan zijn gedaald in de spleten onder de toetsen.

Ter vervanging van de toetsen op het toetsenbord

11

Verwijzen naar de afbeelding die u van uw laptop duurde voordat u verwijderd de sleutels, als u niet meer weet welke toetsen gaan waar.

12

De sleutel naar beneden schuiven op de plastic stuk die in het bezit van het en dan druk op alle vier de hoeken, beginnend met de bovenste hoeken, totdat de toets is beet terug op zijn plaats. Zorg ervoor dat als u het plastic deel dat de sleutel die u dit deel terug op plaatsen is voordat u probeert te vervangen door de sleutels hebt verwijderd.

13

Schuif de metalen stukjes op zijn plaats voordat het magnetisch uitlijnen op de grotere toetsen. Bepaalde toetsen als de spatiebalk, voer, tab en verwijder hebben weinig metalen stukken die worden geschoven moeten in een beetje lus voordat u snap ze terug op zijn plaats.

14

Zodra alle toetsen zijn vervangen om te zien als alle hoeken zijn steken over het toetsenbord in te kijken. Als er steken zachtjes druk op hen neer op hoeken vastklikken hen.

15

Open van een tekstverwerkingsdocument en test elke sleutel tot zorg ervoor dat deze correct is aangesloten en werkt goed.

Tips & waarschuwingen

  • Houd het warm zeepwater uit de buurt van de laptop om te voorkomen dat eventuele ongelukken permanent de computer beschadigen.