Hoe schoon het scherm van een Mac-Laptop

Computerschermen moeten voortdurend schoonmaken. Alles van vingerafdrukken aan stof wind up op dat Mac-scherm. Als u wilt uw foto's of tekstverwerkingsprogramma zonder afleiding bekijken, moet uw computerscherm worden schoongemaakt op een regelmatige basis te houden het stof en vlekken gratis. Schoonmaken van het scherm op uw Mac met behulp van Apple's aanbevelingen zal het duidelijk zonder het nemen van een kans van beschadiging van het houden. Gebruik nooit een onbevoegde methode of reiniging materiaal.

Instructies

Hoe schoon het scherm van een Mac-Laptop

1

De computer afsluiten. Nadat deze is afgesloten, verwijder het netsnoer uit de muur of uit de computer. Controleer altijd of dat de computer inderdaad is uitgeschakeld.

2

Stof van het scherm met behulp van een zachte, droge pluisvrije schoonmakende doek verwijderen. Licht veeg het scherm Schakel stof. Variƫrend van de kijkhoek van het scherm zal helpen al het stof verwijderen. Ga verder met stap 3 als scherm nog steeds vies is.

3

Licht temperen de pluisvrije doek vochtig met water. Knijp de doek om ervoor te zorgen dat het vocht en niet drijfnat. Het scherm met water sproeien kan resulteren in schade aan het scherm. Alleen met de vochtige doek schoonmaken.

4

Veeg licht onderaan het scherm om het verwijderen van vlekken en stof vlekken. Wijzig uw kijkhoek om ervoor te zorgen dat het hele scherm is schoongemaakt. Gebruik een nieuwe Stomerij doek en licht veeg scherm om eventuele water routes of vlekken te verwijderen.

5

Onderzoeken van het scherm en herhalen als nodig tot het scherm schoon. Gebruik nooit alcohol of aceton gebaseerde schoner. Falen om deze instructies te volgen kan leiden tot schade aan het scherm of de computer zelf.

Tips & waarschuwingen

  • Raadpleeg altijd de fabrikant want goedgekeurd schoonmaak methoden en producten (Zie koppeling in bronnen). Micro-vezel schoonmaak doeken voor cameralenzen werken goed op computerschermen.
  • Zet elektrische apparaten altijd uit voordat het uitvoeren van onderhoud om te voorkomen dat een schokkende gevaar.