Hoe schoon het hoofd van een CX6400

De Epson Stylus CX6400 maakt gebruik van printkoppen te spuiten de inkt van de printer de cartridge op het papier als het beweegt door middel van de printer. Inkt zal verzamelen in de spuitopeningen van de printerkop, drogen uit en het creëren van een belemmering voor andere inkt die passeren de dezelfde sproeiers. Gebroken of vlekkerig afdrukken duiden op een probleem met de printerkoppen. In plaats van u handmatig reinigen van de printerkoppen, Epson uitgerust de CX6400 met software die zal schoon het hoofd door te spoelen ze met een deel van de inkt.

Instructies

1

Vers papier in de invoerlade van de printer wordt geladen als geen papier ontbreekt niet, en duw de papiergeleiders zodat ze de randen van het papier aanraken. Druk op "Power" knop van de printer zet hem op en controleer of dat de printer niet verlicht het licht met het uitroepteken, die geeft een fout aan met de printer.

2

De aangesloten computer aanzet en het besturingssysteem opstarten. Klik op de "Start" en selecteer "Apparaten en Printers."

3

Met de rechtermuisknop op het pictogram van de CX6400 en klik op "Eigenschappen" in het menu dat op het scherm verschijnt. Klik op het tabblad leest "Onderhoud" in het venster dat verschijnt. Klik op de knop met het label "Printerkop(pen) reinigen" om een nieuw venster te openen.

4

Volg de aanwijzingen op het scherm te selecteren en maak de koppen van de printer. De printer laat op terwijl het scherm leest "Hoofd schoonmaak."

5

Klik op de knop "Print mondstuk Check patroon" wanneer het hoofd schoonmaken proces is voltooid en gewacht tot de printer voor de productie van de afdruk van de test. Herhaal het hoofd schoonmaken proces als u gebroken lijnen op de afdruk ziet.