Hoe schoon een Toshiba M40 Heatsink

Hoe schoon een Toshiba M40 Heatsink


Het koellichaam op de notebook-computer Toshiba M40 zit in de buurt van of boven op de processor en het werken om geleidende hitte weg te verdrijven. Een vuile heat sink kan verminderen de luchtstroom en koeling eigenschappen binnen de computer en oververhitting problemen veroorzaken. Oververhitting kan leiden tot fouten, permanente component schade en verlies van gegevens. Toegang tot en het schoonmaken van het koellichaam, kunnen ventilator en processor gebieden terugzetten luchtstroom en koeling van de dynamiek op de computercomponenten.

Instructies

1

Plaats een anti-statische riem op je pols.

2

Afsluiten en verwijderen van de macht op de computer.

3

Draai de computer ondersteboven, vervolgens ontgrendelen en verwijder de batterij.

4

Verwijder de schroef waarmee de koellichaam cover rechts van de onderkant van de computer wordt beveiligd, en til de klep weg. De schroef en de dekking op een veilige plaats te behouden.

5

Verwijder de drie schroeven waarmee het koellichaam op de computer, dan til deze weg. De schroeven en koellichaam op een veilige plaats bewaren.

6

Het gebied eronder het koellichaam met behulp van de samengeperste lucht blazen. Vervolgens klap samengeperste lucht door de gaatjes die leidt tot de ventilator. Blijven blazen perslucht in deze gebieden totdat de stof wordt verwijderd.

7

Gebruik een wattenstaafje droog te vegen van stof en vuil van het koellichaam.

8

Bevochtig een schone katoenen doekje met isopropanol-alcohol, dan vegen resterende stof op het koellichaam. Laat het koellichaam te drogen voor ten minste één minuut.

9

Vervang het koellichaam en veilig in plaats met behulp van de drie schroeven.

10

Breng het klepje koellichaam en beveiligen met behulp van de schroef.

11

Plaats de batterij terug en herstel macht.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt de temperatuur van uw computercomponenten testen vóór en na het schoonmaken van het koellichaam om te bepalen als de reiniging de temperaturen verlaagd. U kunt een verscheidenheid van temperatuur utilities.
  • Draag altijd een riem anti-statische vóór de behandeling van elektrische componenten. Je kunt ook het aanraken van een metalen object om eventuele statische elektriciteit te ontladen.