Hoe schoon een FAT32 harde schijf

Na uitgevoerd programma's en gegevens op te slaan en op het Internet via dezelfde harde schijf voor meer dan een jaar, zal vertragen. Bij het reinigen van een harde schijf, zijn vele opties beschikbaar waarmee u kunt doen. Al deze opties doen niet de hulp nodig van een terts-verschijnende partij verzoekschrift en al zijn ingebouwd in het besturingssysteem.

Instructies

1

Verwijder oude bestanden. Deze bestanden met de rechtermuisknop op en kies "Verwijderen". Bevestig de verwijdering door te klikken op "Ja."

2

Verwijder programma's die u niet meer gebruikt. Klik op de knop "Start" en kies "Control Panel". Klik op "Programma's en onderdelen". Dubbelklik op de naam van een programma om het programma te verwijderen. U kan worden gevraagd te bevestigen van het verwijderen van het programma. Als u, selecteert u "Ja."

3

Het formatteren van de harde schijf aangezien er zo veel rommel en nutteloze informatie op de harde schijf. Dit zal veeg alle gegevens van de harde schijf. Klik op "Start" en klik op 'Computer'. Met de rechtermuisknop op de harde schijf en klik op 'Format'. Klik op 'Format' aan de onderkant van het scherm om het station te formatteren.