Hoe schoon een Epson R300

De printer van Epson Stylus R300 dient jaren van de exploitatie met een minimum aan onderhoud, maar af en toe de printer zal je aandacht moet besteden. Als u merkt dat uw documenten zijn niet zo helder als voorheen of er pauzes of hiaten in brieven en lijnen, is het waarschijnlijk dat de printerkoppen gedeeltelijk verstopt. Als dit gebeurt, moet u gebruik van de printer hoofd schoonmaak functie om te herstellen van de afdrukkwaliteit.

Instructies

1

Zet de printer aan.

2

Gebruik de op en neer pijltoetsen om te selecteren "Meer opties" in het LCD-menuscherm en druk op de toets "OK".

3

Gebruik de pijlknoppen om te selecteren "Printerkop(pen) reinigen" en druk op de toets "OK". Druk op "OK" nogmaals om te beginnen het reinigingsproces.

4

Zorgen er papier in de documentinvoer lade en druk op de toets "Stop" voor het uitvoeren van een spuitkanaaltjespatroon. De printer wordt afgedrukt op een selectievakje patroon.

5

Herhaal het reinigingsproces opnieuw als het mondstuk selectievakje pagina problemen, zoals vlekken toont of in de regel-patronen breekt. Herhaal het reinigen tot vier keer. Als er problemen blijven bestaan, schakel de printer uit, wacht 's nachts en herhaal het reinigingsproces. Als er nog steeds problemen, is de printerkop waarschijnlijk beschadigd.