Hoe schoon de printerkop op een Canon I850

Hoe schoon de printerkop op een Canon I850


De Canon I850 gebruikt inkjet technologie om te spuiten van vloeibare inkt op papier als het passeert de printer. De inkt is gespoten in kleine druppels via een printkop, waarin talrijke sproeiers. Na verloop van tijd kunnen inkt druppels drogen in de printerkop, problemen met de afdrukkwaliteit van de printer. Een gedeeltelijk verstopte printkop zal leiden tot vlekkerig tekst of afbeeldingen, omdat sommige van de druppels van de inkt van de printer sproeiers doorlopen van het bereiken van hun bestemming worden geblokkeerd. De I850 vermag reinigen van de printerkoppen automatisch de afdrukkwaliteit terug te keren naar normaal.

Instructies

1

Zet de Canon I850 en toestaan dat het voltooien van de opstartprocedure.

2

Druk op en houd de knop "Hervatten" op de bovenkant van de printer. De power-knop zal beginnen te knipperen en de printer zal maken lawaai als het reinigt de printerkop.

3

Laat de knop "Hervatten" en wacht totdat het reinigingsproces te voltooien. Probeer af te drukken van een document met de printer om te zien of de printerkop volledig is schoongemaakt. Als er nog steeds problemen met de afdrukkwaliteit, uitvoeren een ander printkop reinigen.

Tips & waarschuwingen

  • Vergeet niet om alleen gebruik van de printer printkop reinigen proces wanneer dat nodig is. De printer inkt gebruikt om de printerkop schoon te maken en geen onnodige reinigingen afvalinkt.