Hoe schoon de Printer papier pad rollen

Hoe schoon de Printer papier pad rollen


Ongeacht welk type printer u in uw woning of bedrijf gebruikt, is het belangrijk om die printer correct. Als de printer niet gereinigd en regelmatig onderhouden, op zal niet zitten kundig voor efficiƫnt uitvoeren, en het kan niet zo lang als het anders zou moeten duren. Een van de belangrijkste onderdelen van het handhaven van uw printer is het bijhouden van de rollen papier pad in topconditie.

Instructies

1

Trek de papierladen uit de printer een tegelijk door de lade trekken uit totdat het stopt en vervolgens zorgvuldig opheft het. Til de lade en trek het gratis van de printer. Stel de lade opzij op een tabel of andere stevige ondergrond.

2

Bereiken binnen in de printer te voelen van de rollen papier pad. Trek van elk van de rollen op de pinnen en onderzoeken. De rollen moeten een ruwe textuur--een smooth rollen zal moeten worden vervangen.

3

Gebruik een schone katoenen doek om elke roller schoon te maken. Bevochtig de doek met isopropyl alcohol en veeg vuil of papier stof van de roller. Stel de roller opzij totdat het helemaal droog is, dan schuif het terug op de pinnen en druk totdat de roller vastklikt.

4

Doorgaan met dit proces door het reinigen van elk van de rollen papier pad. Vervolgens vervangt de papierladen en een test afdrukken naar de printer sturen.