Hoe samenvoegen Word & Excel-documenten

Microsofts Office productiviteitsreeks omvat het tekstverwerkingsprogramma Word en de Excel-werkbladprogramma. Deze programma's zijn ontworpen om te werken met elkaar, dus het is geen verrassing dat u documenten vanuit een programma naar het andere kunt samenvoegen. Als u samenvoegen met een Word-document in een Excel-document wilt, kunt u dat doen via de plakken speciaal functie die elk programma bevat.

Instructies

Excel naar Word

1

Dubbelklik op het pictogram van het Excel-programma om te starten van het programma. Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer de optie "Open" uit het bestandsmenu. Zoek het Excel-bestand dat u wilt samenvoegen met een Word-bestand op de vaste schijf van de computer, markeren en klikt u op de knop "Openen" om het bestand in Excel openen.

2

Druk op en houd de "Ctrl"-toets op het toetsenbord van de computer. Terwijl u de "Ctrl"-toets, druk op de "A" om de hele Excel-document.

3

Dubbelklik op het pictogram van het Word-programma om te starten van het programma. Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer de optie "Open" uit het bestandsmenu. Zoek het Word-bestand dat u wilt samenvoegen met het Excel-bestand dat u in stap 1 hebt geopend op de vaste schijf van de computer, markeren en klikt u op de knop "Openen" om het bestand te openen in Word.

4

Klik op de locatie in het Word-document waar u zou willen het Excel-document invoegen. Klik op het tabblad "Bewerken" in het Word-document en selecteer de "Plakken speciaal..." optie in het menu bewerken. Selecteer de optie "Koppeling plakken" in het venster plakken speciaal en selecteer de "Microsoft Excel-werkbladobject" onder de "als:" rubriek.

5

Klik op de knop "OK" om het samenvoegen van het Excel-document met het Word-document. Nu, wijzigingen aangebracht in het Excel-document zal blijken in het Word-document.

Word naar Excel

6

Dubbelklik op het pictogram van het Word-programma om te starten van het programma. Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer de optie "Open" uit het bestandsmenu. Zoek het Word-bestand dat u wilt samenvoegen met het Excel-bestand op de vaste schijf van de computer, markeren en klikt u op de knop "Openen" om het bestand te openen in Word.

7

Druk op en houd de "Ctrl"-toets op het toetsenbord van de computer. Houd de "Ctrl"-toets en druk op de "A" toets om het hele Word-document.

8

Dubbelklik op het pictogram van het Excel-programma om te starten van het programma. Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer de optie "Open" uit het bestandsmenu. Zoek het Excel-bestand dat u wilt samenvoegen met een Word-bestand dat u in stap 1 hebt geopend op de vaste schijf van de computer, markeren en klikt u op de knop "Openen" om het bestand in Excel openen.

9

Klik op de locatie in het Excel-document waar u zou willen het Word-document invoegen. Klik op het tabblad "Bewerken" in het Excel-document en selecteer de "Plakken speciaal..." optie in het menu bewerken. Selecteer de optie "Koppeling plakken" in het venster plakken speciaal en selecteer de "Microsoft Word-documentobject" onder de "als:" rubriek.

10

Klik op de knop "OK" om het Word-document met het Excel-document samenvoegen. Nu, wijzigingen aan het Word-document zal blijken in het Excel-document.