Hoe Refill een HP 60 zwarte inktcartridge

Hoe Refill een HP 60 zwarte inktcartridge


HP 60 zwarte inktcartridges zijn een Hewlett-Packard's s meest gebruikte cartridges. De HP 60 bevat een zeer kleine hoeveelheid inkt ondanks haar grote omvang; de spons in de inktcartridge is bijna 1/3 van de grootte van de inktcartridge. Dit is omdat HP wil mensen denk dat er een heleboel inkt in de cartridge wanneer zij kopen. De handleiding voor de HP 60 zegt dat de cartridge is goed voor 200 pagina's, die niet veel. De cartridge navullen is veel goedkoper dan het kopen van een vervangende inktcartridge en moet uitvoerbaar zijn voor de meesten van ons.

Instructies

1

Koop een inkt refill kit die compatibel is met de HP 60 cartridge. De refill kit dient te beschikken over twee injectiespuiten, één voor het invoegen van inkt en een andere voor het zuigen uit overtollige inkt. U moet ook een speciale clip die aan de bodem van de cartridge die waardoor een opening voor de overtollige inkt hecht te stromen. Deze hulpprogramma's worden meegeleverd met elke inkt refill kit specifiek voor de 60 van HP cartridge.

2

Neem de spuit met de naald en steek de naald in het kleine gat op de bovenkant van de cartridge. Het gat is zeer klein en ligt op de sticker van de inktcartridge, recht onder het blauwe "HP"-logo. Knijp de inkt in de cartridge.

3

Bevestig de clip aan de bodem van de cartridge. U hoort een module wanneer hij hecht. Neem de spuit met de zuigen extensie en het verbinden van het gat aan de onderkant van de clip. Draai het 45 graden, die vastklikt van de spuit. Trek de achterkant van de spuit verwijderen van alle de overtollige inkt. Verwijder de injectiespuit en loskoppelen van de clip.

4

Neem een tissue en drukt het tegen de spons, dat zich op de bodem van de cartridge bevindt. Herhaal dit proces ongeveer vijf keer. Vervolgens kun je de cartridge terug in de printer.

Tips & waarschuwingen

  • Draag oude kleding--iets dat je zal niet zorgen te maken over het morsen van inkt op.