Hoe Refill een HP 15 Toner Cartridge-Printle.nl

Hoe Refill een HP 15 Toner Cartridge-Printle.nl


De HP 15 is een zwarte inkjet cartridge die wordt gebruikt in vele Hewlett-Packard inkjet printermodellen. Wanneer de hoeveelheid inkt in de HP 15 laag loopt, kan de cartridge worden nagevuld met inkjet bijvullen inkt. Bijvullen van de cartridge is een goedkoper alternatief voor de gehele cartridge te vervangen wanneer het begint te lopen.

Instructies

1

Verwijder de zwarte plastic film uit de bodem van de cartridge dat betrekking heeft op een kleine plastic kogellager.

2

Druk in de kogellager met een kleine inbussleutel totdat het is verhuisd genoeg om een naald van de spuit moet worden ingevoegd.

3

Vul een spuit met 30 ml van zwarte inkjet inkt. Langzaam injecteren de inkt in de cartridge. Verwijder de naald uit het gat vullen.

4

Knijp op beide zijden van de cartridge op hetzelfde moment te resetten van de kogellager en plaats de stelschroef op het gat vullen. Schroef in de stelschroef totdat het spoelen met de cartridge. Stop knijpen de zijkanten van de cartridge. Knijpen en loslaten van de patroon creëert een vacuüm binnen de patroon.

5

Plaats de cartridge op een papieren handdoek voor vijf minuten om te absorberen alle inkt die druipt. Wees voorzichtig niet te laten het mondstuk raken de papieren handdoek, zoals dit inkt uit de cartridge trekken zal.

6

Plaats de cartridge terug in de printer. Gebruik de cartridge niet voor acht uur, zodat de inkt in de cartridge heeft een kans om te verzadigen de interne spons. Voer één tot drie printkop reinigen cycli zodat de toegevoegde inkt via de print mondstuk stromen kan.

Tips & waarschuwingen

  • Het is belangrijk dat u alle van de juiste procedures volgt wanneer het bijvullen van de HP 15 patroon om te voorkomen dat schade veroorzaken aan de printer. Niet de juiste stappen wanneer het bijvullen van de cartridge kan ook schade aan de patroon zelf, waardoor het onbruikbaar.