Hoe Record Skype roept op een Mac

Skype wordt steeds meer gebruikt voor video-conferencing, externe interviews en andere externe video-applicaties. Een functie van de software mist echter oproep opneemt, waardoor het onmogelijk om op te slaan belangrijke gesprekken voor later kunt bekijken. Een aantal bedrijven hebben hun eigen metgezel voor het opnemen van Skype gesprekken op Apple's Mac OS X toepassingen gemaakt. Terwijl de Skype-website Ecamm Call Recorder raadt, bestaan veel andere toepassingen die dezelfde functie kunt uitvoeren.

Instructies

Ecamm Call Recorder

1

Nadat Ecamm Call Recorder is geïnstalleerd, opnieuw opstarten via Skype. Ecamm Call Recorder wordt automatisch gestart wanneer Skype wordt gestart.

2

Klik op de knop Opties aan de linkerkant van de rode record-knop, een symbool dat eruit als een zon op het ziet heeft. U kunt opties instellen zoals het soort opname die u wilt maken.

3

Klik op de rode record-knop om te beginnen met opnemen. De rechthoekige indicator naar rechts zal rood knipperen wanneer een oproep wordt opgenomen.

IMCapture voor Skype

4

Lancering van de IMCapture voor Skype app bestand uit uw map 'Programma's ', dan start de Skype-toepassing. Wanneer Skype lanceert, zal u worden gevraagd om goed te keuren IMCapture voor Skype oproepen naar de Skype API. Accepteren zodat de toepassing.

5

Klik op de knop "Preferences" in de IMCapture voor Skype dialoogvenster, en stel vervolgens de opname voorkeuren samen met een locatie voor het opslaan van het bestand. U moet klikt u op de optie van de "Attach Video" selectievakje Als u wilt meer dan alleen de audio opslaan.

6

Klik op de "Record Audio" en "Record Video" knoppen, zodra een oproep is ingeleid, om te beginnen met opnemen. Telkens wanneer u op de toets "Stop", zal een nieuwe opnamebestand worden gegenereerd.

Simkl

7

Maak een Simkl-account en uw Skype-account aan koppelen. Download en installeer de toepassing Simkl zodra uw account is ingesteld. U moet uw Simkl account inloggen om de installatie te voltooien.

8

Start Skype, klik op de knop 'Toestaan' Simkl toegang wilt geven tot de Skype API. Log in op uw Skype-account zoals u dat gewend bent.

9

Start een stem of instant messaging-chat om te beginnen met opnemen. Simkl opname van elk exemplaar van elke chat, maar kan alleen opnemen de audio op videosessies.